Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Vynikajúce kávové recepty

Vynikajúce kávové recepty Zima, zasnežená krajina, príjemné teplo sálajúce z krbu a k tomu vy s horúcou šálkou kávy v ruke. Tá káva však nemusí byť len obyčajná zalievaná, ale špeciálna. Ponúkame vám niekoľko naozaj chutných a zaujímavých receptov na exkluzívnu kávu.

Mexická škoricová káva
Na prípravu tejto kávičky budete potrebovať 3 cl kávového likéru, 3 cl tequily, Kávu BIO - De Luxe z našej ponuky na doliatie, šľahačku a škoricu. Ako na to? Do pohára nalejte najprv kávový likér, potom tequilu, dolejte kávu a celý pohár ozdobte šľahačkou, ktorú poprášite škoricovým práškom.

Kráľovská káva
Prečo si počas Vianoc nedopriať niečo extra, napríklad v podobe kráľovskej kávy. Na jej prípravu budete potrebovať jeden bielok, 2 dl smotany na šľahanie, višne z kompótu, 2 lyžičky kryštálového cukru, 4 lyžice práškového cukru, 2 lyžičky mandlí, čokoládu na strúhanie a 4 lyžice Kávy BIO - Špeciál. Postup je nasledovný: vyšľahajte smotanu, postupne k nej pridávajte cukor a kávu po lyžičkách. Potom si pripravte sneh z bielka a cukru. Obe zmesi spojte a lyžicami naplňte širší pohár. Na vrch nastrúhajte čokoládu, posypte mandľami a dozdobte višňou.

Káva s whisky
Uvarte si hrnček Kávy BIO - Wiener, k nej budete potrebovať 2 lyžičky cukru, 2 kopčeky vanilkovej zmrzliny, 1 dcl whisky a šľahačku. Ako postupovať? Najprv dajte na dno pohára zmrzlinu, ktorú zalejete kávou a whisky. Nakoniec pohár ozdobte šľahačkou.

Káva s vaječným likérom
Kávu s vaječným likérom musíte počas týchto sviatkov ochutnať. Ako si ju pripravíte? Asi 20 ml vaječného koňaku nalejte do šálky a zalejte Kávou BIO - Espresso. Na vrch dajte lyžicu šľahačky a prelejte ešte asi 20 ml vaječného koňaku.

Pomarančová káva
Vychutnajte si šálku kávy s nádychom pomaranča. Budete potrebovať: Kávu BIO - Špeciál z našej ponuky, pomarančový likér - asi 20ml, vanilkový cukor a šľahačku. Ako na to? Do pripravenej horúcej kávy nalejte likér, pohár ozdobte šľahačkou a posypte vanilkovým cukrom podľa chuti.

Čokoládová káva
Na prípravu tohto lahodného pohára čokoládovej kávy budete potrebovať Sensualcaffé z našej ponuky, čokoládu na strúhanie, kryštálový cukor a šľahačku. Ako si pripravíte čokoládovú kávu? Asi 4 lyžičky kávy Sensualcaffé zmiešajte s 2 lyžičkami nastrúhanej čokolády a s cukrom podľa chuti. Zmes zalejte horúcou vodou, prikryte a nechajte pár minút postáť. Potom kávu preceďte do pohára a ozdobte šľahačkou.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Objednaný tovar som si prebral v poriadku.p.Evka bol som milo prekvapený ako rýchlo mi bol tovar doručený. Ďakujem Vám a želám, nech sa Vám len dobre darí.Teším sa na ďalšiu spoluprácu. “

František