Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Výzva čistenia môjho životného prostredia

Výzva čistenia môjho životného prostredia

Čo robiť, keď nemôžete niečo odmietnuť, znova použiť, recyklovať alebo opraviť? Existujú ekologické vrecia na odpad, ktoré naozaj nezaťažia prírodu? Otázky, na ktoré Vám v našom článku ochotne zodpovieme a spoločne s odpoveďami prinesieme i návod, ako pomôcť našej prírode prostredníctvom zapojenia sa do výzvy čistenia nášho životného prostredia.

Kompostovateľné vrecia

Je čas zapojiť sa do iniciatívy v oblasti ochrany životného prostredia, pomôcť na ceste k správnemu spolunažívania človeka s prírodou. Správnym krokom k tomuto cieľu je aj separácia odpadu a jeho správne triedenie. Používanie kompostovateľných vriec na bioodpad, ktorý vaša domácnosť vyprodukuje, je výborný spôsob ako pomôcť navrátiť do zeme látky, ktoré sú pre ňu prospešné. Vrecia sú priedušné a preto odpad ostáva naďalej suchý. To predchádza nepríjemnému zápachu, v odpade sa netvoria plesne a baktérie. Prirodzene sa znižuje aj hmotnosť odpadu približne až o 25% v priebehu 5 dní. Po naplnení vreca existujú dve možnosti na jeho spracovanie. Môžte ho spolu s odpadom skompostovať alebo umiestniť do hnedej nádoby určenej na zber biologického odpadu.

Recyklovateľné vrecia

Na zmiešaný odpad nie sú kompostovateľné vrecia vhodným riešením a preto treba siahnuť po inej variante odpadkových vriec. Ekologicky šetrnou verziou, ktorá pomáha udržiavať odpad a mikroplasty mimo oceánov, riek a iných vodných tokov, sú recyklovateľné vrecia. Vrecia na odpadky od značky Fino sú vyrobené z 97 % recyklovateľného materiálu a zároveň sú 100 % nepriepustné, extra pevné, opätovne recyklovatelné.

Výzva čistenia môjho životného prostredia

Biocare sa snaží každodenne pomáhať prírode, a preto sme pre Vás pripravili jedinečnú výzvu čistenia nášho životného prostredia. Ku každému nákupu Vám zadarmo priložíme 4 ks eko vriec. Naša výzva však spočíva v tom, že tieto vrecia zoberiete a vyberiete sa do prírody pozbierať odpad, ktorý tam nepatrí a je pre prírodu škodlivý. Takto pomôžete nie len prírode, ale urobíte aj niečo pre svoje zdravie a Vaše telo a príroda sa Vám potom zaručene odmenia. Označte nás aj na fotke a dokážte nám, že ste túto výzvu splnili! Veľmi sa potešíme, že spoločne prispejeme k tomu, aby bol svet krajším miestom pre život.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem velmi pekne za vybavenú objednávku v super rýchlom konaní. Balík dnes došiel:-)“

Duchová