Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Výzva za lepšiu budúcnosť našej planéty

Výzva za lepšiu budúcnosť našej planéty

Zaužívaná rutina našich dní sa v priebehu posledných pár týždňov skutočne zmenila na nepoznanie. Naše bežné každodenné aktivity museli prejsť nečakanými zmenami, na ktoré sa nezvyká ľahko, avšak pre dobro, zdravie a bezpečnosť nás všetkých bolo nevyhnutné tieto zmeniť prijať ako súčasť nášho života. V dôsledku nečakanej situácie, ktorú nám pripravila epidémia šíriaceho sa ochorenia COVID-19, bol každý z nás postavený pred životné zmeny, kvôli ktorým sme museli pristúpiť k mnohým obetám a neľahkým kompromisom. Prechádzame si obdobím, ktoré si vyžaduje, aby sme spojili naše sily a spoločne bojovali za našu budúcnosť.

Spolu to zvládneme, stačí len chcieť, pretože to je prvý krok ku skutočnej zmene a tá môže vždy začať len a len od nás. Sila celku spočíva v sile jednotlivcov.

Z každej ťažkej situácie sa dá vyťažiť vždy aj niečo dobré a prospešné

Možno nemôžeme vidieť v kine aktuálne filmové novinky, nezájdeme si na trojhodinový nákup nových topánok do obchodných centier, ba dokonca sa nemôžeme stretnúť ani so svojimi kolegami a priateľmi v útulnej kaviarni, avšak to najlepšie miesto, kde môžeme tráviť náš voľný čas nám nik nevzal. Miesto, kde môžete byť sami alebo s najbližšou rodinou. Miesto, kde nie sú davy ľudí a vašu pokojnú myseľ neprerušuje hluk okolitého sveta. Je to miesto, kde môžete zhlboka dýchať a naplno si užívať každý moment za prítomnosti príjemných slnečných lúčov a jemných zvukov vtáčieho štebotania. Miestom všetkých tých čarovných momentov je naša príroda. Ak môžeme aktuálnu situáciu pomôcť zlepšiť tým, že obmedzíme spoločenské aktivity a stretnutia s väčším množstvom ľudí, pričom si môžeme naplno vychutnávať momenty v prírode, prečo tak neurobiť? Možno pár týždňov vypneme od spoločenského života, na ktorý sme boli zvyknutí, avšak zvyknúť si na jedinečnú atmosféru prírody je niečo nové, krásne a upozorňujeme, že aj vysoko návykové. Každý, kto pocítil jedinečnú silu a atmosféru prírody, vie, že sa preňho stala miestom, kde sa bude navždy rád vracať.

Pridajte sa do našej výzvy

  • príroda sa behom posledných týždňov stala útočiskom mnohých, ktorí vyhľadávajú pohyb, harmóniu, relax a zmenu prostredia. Fakt, že si príroda získala mnoho nových fanúšikov je veľmi potešujúci, avšak zvýšený pohyb ľudí v prírode priamoúmerne zvýšuje i množstvo odpadkov. K prírode je potrebné sa správať s úctou a porozumením, čo mnohý nestihli pochopiť a prispeli k znásobeniu jej znečistenia. Poďme spojiť príjemné s užitočným a v rámci našich prechádzok do prírody vyťažiť zo situácie, čo najviac pozitívneho. Musíte nám dať za pravdu, že príroda v mnohých ohľadoch pomáha nám, a preto by sme mali pomôcť i my jej. Zahrňte do svojej pravidelnej rutiny plnenie našej výzvy, ktorá spočíva v tom, že počas vašej prechádzky, opekačky, slnenia sa a rekreácie v prírode pozbierate do vreca odpadky, ktoré ju znečisťujú. Touto prospešnou aktivitou pomôžete prírode, sebe a môžete tak ísť i našim najmenším príkladom a učiť detičky správnym návykom.
  • Potešíme sa, ak s nami a so svojimi blízkymi budete zdieľať fotky zo zapojenia sa do našej výzvy a pomôžete nám v šírení tejto myšlienky.
  • Veľké skutky si vyžadujú „malé hrdinstvá“ každého z nás, preto prispejme k lepšej budúcnosti našej planéty, ktorá na nás čaká, keď porazíme vírus, ktorý nás zužuje. Každý z nás môžeme priložiť ruku k dielu. Výsledný efekt bude stáť za to a naša príroda sa nám každý deň bude odvďačovať. Naša planéta je tu pre nás, buďme tu aj my pre ňu.

Zodpovednosť musí byť našou prioritou

Zodpovedný prístup je kľúčom k víťazstvu nad bojom proti súčasnej epidémií, ale i proti znečisteniu našej milovanej prírody.K odchodu COVIDU-19 prispejeme dodržiavaním opatrení, dôslednou hygienou, poctivým nosením rúšok, obmedzením sociálneho kontaktu...a keď tento boj vyhráme, naša príroda tu pre nás bude i naďalej, preto si musíme naplno uvedomiť jej jedinečnosť a nenahraditeľnosť. Obyvatelia Slovenska sa dokázali príkladne postaviť nákaze dodržiavaním opatrení, preto jednoznačne dokážu byť statoční i v boji za zdravie našej prírody. Majme na pamäti, že to všetko robíme pre nás, našu budúcnosť, budúcnosť našich najmenších a všetkých blízkych.

Začať vždy treba od seba, a preto aj my z Biocare.sk prispievame v boji proti znečisteniu prírody. Pocit pomáhať prírode a vlastne tým aj celej spoločnosti, urobiť niečo dobré a prospešné, niečo navyše, je naozaj skvelý. Všetkým nadšencom a tým, ktorí by radi podporili a šírili našu myšlienku, e-shop BioCare.sk rád poskytne podporu vo forme ekologických vriec. Pri objednávke stačí do poznámky uviesť, že máte záujem o zapojenie sa do výzvy, pričom nezabudnite napísať o požadovaný počet vriec, ktoré Vám zdarma pribalíme.

Potešíme sa každej podpore našej myšlienky, či už zdieľaním výzvy alebo fotkami. V mene našej prírody Vás prosíme o vyjadrenú podporu pomoc v šírení našej výzvy. Jednotlivec toho veľa nezmôže, ale ak sa spojíme, dokážeme veľké veci.

Ďakujeme!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Balíček prišiel v poriadku, prekvapili ste ma rýchlosťou dodávky. Ďakujem krásne aj za darčeky... som veľmi spokojná a budem Váš obchod odporúčať aj známym Usmiaty.“

Zuzana Fleischhackerová