Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Zdravý organizmus podľa Ajurvédy

Zdravý organizmus podľa Ajurvédy

V poslednom období sa čoraz viac do povedomia dostávajú alternatívne možnosti liečby, prevencie a medicíny. Častejšie sa utiekame k prírode ako do lekárne a hľadáme spôsoby, ako si zabezpečiť zdravie bez zbytočnej chémie. Niet teda divu, že prastará liečebná metóda menom Ajurvéda naberá na popularite aj u nás.

Tento komplexný indický liečebný systém nie len pomáha liečiť rôzne choroby, ale je aj veľmi účinný ako prevencia. Ajurvéda kladie dôraz na používanie bylín, minerálov, prírodných liečiv a zmenu stravovacích návykov či v neposlednom rade očistu a meditáciu. Veľký dôraz dáva na dôležitosť používania prírodných produktov pre zdravý život a osvojenia si prírodného životného štýlu, ktorému dáva prednosť pred závislosťou na medicíne. Nejde teda iba o učenie o stravovacích návykoch, ale aj celkového stavu mysle a spolužitia s prírodou a našim okolím.

Bezpochyby teda ide o metódu, ktorá má minimum vedľajších a nepriaznivých účinkov, preto by sme jej mali venovať značnú pozornosť, ak chceme svoje zdravie dosiahnuť prírodnou cestou. Ak nemáte možnosť navštíviť ajurvédskeho lekára či podstúpiť očistné kúry, je tu možnosť okúsiť ajurvédsku medicínu prostredníctvom výživových doplnkov. Výrobca prírodných liečiv Planet Ayurveda prináša množstvo produktov založených výlučne na prírodnej báze podľa tradičných ajurvédskych metód. Medzi jej produktmi nájdeme liečivá, ktoré sú zamerané na rôzne ťažkosti a zdravotné problémy.

Spomenúť môžeme napríklad 100% prírodné kapsuly Manjistha. Ide o výživový doplnok, ktorý má vysoké účinky pri očiste krvi, z čoho vyplývajú ďalšie pozitíva. Hlavnou zložkou kapsúl je práškový, vysoko účinný extrakt z koreňa rastliny Rubia cordifoli. Okrem očisty krvi priaznivo pôsobí aj na správne fungovanie močového a pohlavného systému ako aj podporu tráviaceho systému. Z princípov ajurvédy je dôležité pre zníženie nadmernej horúčosti v tele.

Ren Plan je ajurvédska kombinácia rastlín pripravená na očistu a správne fungovanie obličiek. Zabezpečiť to má extrakt z kôry borovice, ktorá má účinky filtrácie, čím podporuje vylučovanie toxínov z tela. Obsahuje aj právenku latnatú, semená uhorky, redkvy a koreňa rebarbory. V odporúčanej dávke 1-2 kapsuly 1-2krát denne dokážete citeľne zlepšiť činnosť obličiek a ich detoxikáciu.

Ak potrebujete zabojovať proti stresu a nervozite, je tu zmes rastlín Stress Support. Kapsuly obsahujú tie najlepšie bylinky, ktoré do vášho tela dodajú rovnováhu, pokoj a energiu - Ashwagandhu, Brahmi a Valeriánu. Ashwagandha plní v ajurvéde významnú funkciu ako prírodné nervové tonikum. Účinne upokojuje nervový systém, znižuje nervozitu a upokojuje myseľ. Potláča psychickú aj fyzickú slabosť a posilňuje celé telo. Podobne pôsobí aj Brahmi, ktorá má unikátnu schopnosť poskytnúť novú energiu a mentálnu silu. A nakoniec Valeriána, ktorá je populárna aj u nás, taktiež zlepšuje stav mysle aj tela.

Ak máte iné problémy alebo iba chcete zlepšiť a posilniť svoje telo, Planet Ayurveda ponúka širokú škálu ďalších 100% extraktov zmesí bylín. Nájdete medzi nimi podporu pre kĺby, tráviaci systém, dýchacie ústrojenstvo, mozog či pre tehotné ženy. Ak teda chcete svojmu telu dopriať skutočne vyváženú a prírodnú medicínu Ajurvédu môžeme iba odporúčať.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem, som spokojná s doručeným tovarom a s rýchlosťou vybavenia objednávky.“

Bertóková Beáta