Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Znížte svoju hmotnosť

Znížte svoju hmotnosť Viete, že zníženie vašej hmotnosti o jeden kilogram vám predĺži život až o tri mesiace? Viete, že na Slovensku je obéznych viac ako šesťdesiat percent Slovákov? Viete, že zdravotné problémy kvôli obezite majú až dva milióny Slovákov? Viete, že na celom svete obezitou trpí až tristo miliónov ľudí? Patríte aj vy k týmto štatistikám? Pokúste sa spolu s nami znížiť svoju hmotnosť a predísť tak rôznym chorobám.

Rady na zníženie hmotnosti
Svoj veľký tanier nahraďte malým. Jedla na malom tanieri bude vyzerať viac. Okrem toho nejedzte nárazovo, ale pravidelne, päťkrát denne v malých dávkach. Zabudnite na večerné či nočné „vymetanie“ chladničky! K posteli si dajte pohár vody a keď pocítite hlad, napite sa.

Biele pečivo nahraďte celozrnným. Je to veľmi jednoduché. Dnes už v každom obchode dostanete kúpiť celozrnný chlieb či iné pečivo. Rovnako nahraďte živočíšne tuky rastlinnými a mliečne výrobky kupujte odtučnené.

Zaraďte do svojho jedálneho lístka čerstvé ovocie a zeleninu. Aj dodržanie tejto zásady je veľmi jednoduché. Nakrájajte si na tanier jabĺčko, pomaranč, banán či hrozno. Takto pripravený tanier si dajte na pracovný stôl či stôl doma pri pozeraní televízie a uvidíte, že ho zjete a ani nebudete vedieť ako. Podobne si môžete naservírovať aj zeleninu. Reďkovka, paprika, paradajka, uhorka či šalát spolu naozaj chutia. Odborníci odporúčajú zjesť 500 gramov ovocia a zeleniny denne.

Zabudnite na sladkosti či údeniny. Jednoducho ich nekúpte a doma vás teda nebudú lákať. Keď už budete mať chuť na sladké, dajte si fit tyčinku, orechy s medom či už spomínané ovocie. Nezabúdajte na tekutiny. Mnohokrát si totiž hlad zamieňame so smädom. Pite čistú vodu, minerálne vody či džúsy. Vynechajte sladké perlivé vody, alkohol a priveľa kávy.

Hýbte sa viac než doteraz. Pokiaľ neradi športujete, venujte sa inej aktivite, choďte na prechádzku, do záhrady, pokiaľ si trúfate, kúpte si psa, ktorý vás bude nútiť chodiť von. Ak bude váš energetický príjem nižší než výdaj, kilá budú ubúdať.

Zaraďte do svojho jedálnička vlákninu
Jednou z príčin vašej obezity môže byť aj nepravidelné vyprázdňovanie. V tomto procese hrá veľmi dôležitú úlohu práve vláknina. Tá sa totiž v črevách napučí, čím spôsobí ich pohyb, a teda aj vyprázdnenie. Ako sme už vyššie spomínali, treba jesť celozrnné pečivo, čerstvé ovocie, zeleninu, strukoviny a, samozrejme, piť dostatočné množstvo tekutín.

Zlepšiť svoje trávenie a predchádzať zápche môžete aj pomocou výživových doplnkov, ako napríklad užívaním mladého jačmeňa, ktorý okrem toho eliminuje nepríjemné telesné pachy, poskytuje antioxidačnú ochranu, vďaka ktorej je ideálnym preventívnym prostriedkom proti rakovine a ďalším civilizačným chorobám a dokonca podporuje imunitu, regeneráciu či spomaľuje starnutie. Lepšie trávenie a vylučovanie podporuje aj Chlorella. Tá, okrem iného, výrazne prispieva k zvýšeniu úrovne prospešnej mikroflóry v celom tráviacom trakte, detoxikuje organizmus a napomáha tým organizmu bojovať proti rakovine orgánov. Chlorella tiež upravuje metabolizmus cukru tak, že udržuje jeho hladinu na konštantnej úrovni. Odstrániť z tela jedovaté látky, a tým zabrániť ich vstrebávaniu sa do ľudského organizmu vám pomôže hliva ustricová. Tá reguluje aj peristaltiku čriev a upravuje vylučovanie.

Neváhajte a čo najskôr urobte niečo pre svoje zdravie. Znížite tak nielen svoju hmotnosť, ale predídete aj rôznym chorobám, ktoré dokážu poriadne znepríjemniť život.
   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Tovar som od vás prevzal a vyplatil. Ďakujem za expresné a kvalitné vybavenie mojej požiadavky. Prajem celému tímu BioCare.sk hodne úspechov v pracovnom i osobnom živote.“

Pavel Guga