Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„ĎAKUJEM za rýchle vybavenie mojej objednávky. Prajem pevné zdravie a veľa dobrej nálady.“
R. Bartková
Koláčik nielen pre bezlepkáčov! Kto by nepoznal tradičné kokosové ježe. No čo tak vymeniť klasiku za bezlepkovú múku a kefír, ktoré dodajú tomuto koláču výnimočnosť?
Suroviny na cesto | |
Vajíčka | 2 ks |
Kefír | 300 ml |
Nízkotučné mlieko | 100 ml |
Lúčny med od včelára | 110 g |
Bezlepková múka MIX B | 300 g |
BIO ghí - maslový tuk | 55 g |
BIO kypriaci prášok do pečiva | 55 g |
Stévia | podľa chuti |
Suroviny na polevu | |
Kokosový olej | 190 g |
Nepražené kakao | 40 g |
BIO ghí - maslový tuk | 15 g |
Voda | 3 PL |
Stévia | podľa chuti |
Rum | 1 čl |
Strúhaný BIO kokos | na obaľovanie |
Postup:
Najprv vymiešame vajíčka s medom, pridáme roztopené maslo, kefír, mlieko a suché prísady.
Cesto vylejeme na veľkých plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180ºC – 20 minút.
Po upečení a vychladnutí, nakrájame na požadované tvary (kocky, obdĺžniky), ktoré máčame do polevy a obaľujeme v kokose.
Polevu si pripravíme roztopením surovín nad parou. Rum pridáme až po roztopení - keď je poleva hotová.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„ĎAKUJEM za rýchle vybavenie mojej objednávky. Prajem pevné zdravie a veľa dobrej nálady.“
R. Bartková