Biocare
Odborná poradňa
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Bezlepkové kokosové ježe

Bezlepkové kokosové ježe

Koláčik nielen pre bezlepkáčov! Kto by nepoznal tradičné kokosové ježe. No čo tak vymeniť klasiku za bezlepkovú múku a kefír, ktoré dodajú tomuto koláču výnimočnosť?

Suroviny na cesto
Vajíčka 2 ks
Kefír 300 ml
Nízkotučné mlieko 100 ml
Lúčny med od včelára 110 g
Bezlepková múka MIX B 300 g
BIO ghí - maslový tuk 55 g
BIO kypriaci prášok do pečiva 55 g
Stévia podľa chuti
Suroviny na polevu
Kokosový olej 190 g
Nepražené kakao 40 g
BIO ghí - maslový tuk 15 g
Voda 3 PL
Stévia podľa chuti
Rum 1 čl
Strúhaný BIO kokos na obaľovanie

Postup:
Najprv vymiešame vajíčka s medom, pridáme roztopené maslo, kefír, mlieko a suché prísady.
Cesto vylejeme na veľkých plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180ºC – 20 minút.
Po upečení a vychladnutí, nakrájame na požadované tvary (kocky, obdĺžniky), ktoré máčame do polevy a obaľujeme v kokose.
Polevu si pripravíme roztopením surovín nad parou. Rum pridáme až po roztopení - keď je poleva hotová.

Dobrú chuť!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dovoľte mi poďakovať za rýchle vybavenie mojej objednávky ako aj jej rýchle doručenie. Osobitne sa chcem POĎAKOVAŤ p. Kolenovi, za jeho príjemný, ochotný a úctivý prístup. Budem širiť o Vašej firme len to najlepšie. Teším sa na nakupovanie aj do budúcna u Vás. Taktiež Vás budem odporúčať mojej rodine a známym. SRDEČNÁ VĎAKA.“

Minárová zo Skýcova

💬
Vitajte v poradni BioCare.sk