Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky. Balík som si dnes prevzal na pošte. Všetko je v poriadku. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.“
Milan Švider
| Suroviny | forma (19 x 19 cm) |
| Jablko - nakrájané na kocky | 3 ks (cca 220 g, ak to bude viac, nevadí) |
| BIO vajcia | 3 ks |
| Jablko - celé | 1 ks |
| Arašidový olej | 100 ml |
| Nastrúhaná kôra z čerstvého citróna | 1 čajová lyžička |
| Sóda bikarbóna | 1/2 čajovej lyžičky |
| Múka ryžová celozrnná BEZ LEPKU | 90 g |
| Pohánková múka BIO - BEZLEPKOVÁ | 90 g |
| Mandle - jadrá, lúpané, sekané | 100 g |
| Med (my sme použili pastovaný) | 60 g |
| Sušený zázvor mletý, škorica | |
| Maslo na potretie | cca 20 g |
| Kokosový olej | 10 g |
Najprv si všetko pripravíme a aby sme sa neskôr nezdržovali tak si nakrájame jablká na malé kocky.
Začneme tým, že si vyšľaháme celé vajíčka s medom (alebo iným sladidlom) a nastrúhanou citrónovou kôrou. Pridáme olej a všetky suché suroviny.
Vymixujeme a ručne vmiešame jablká.
Formu (19 x 19 cm) si vymastíme kokosovým olejom a vysypeme ryžovou múkou.
Cesto rovnomerne rozotrieme a na vrch poukladáme na tenko nakrájané kolieska z jedného jablka.
Zľahka posypeme škoricou a zázvorom.
Pečieme pri teplote 160 ?C – 45 minút. Potom vyberieme, potrieme roztopeným maslom a pečieme pri teplote 180 ?C – 10 minút.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky. Balík som si dnes prevzal na pošte. Všetko je v poriadku. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.“
Milan Švider
