Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Práve teraz som obdržala zásielku produktov, ktoré som si u Vás objednala. Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za tovar a rýchle dodanie.“
Ivaničová
 
            | Suroviny | forma (19 x 19 cm) | 
| Jablko - nakrájané na kocky | 3 ks (cca 220 g, ak to bude viac, nevadí) | 
| BIO vajcia | 3 ks | 
| Jablko - celé | 1 ks | 
| Arašidový olej | 100 ml | 
| Nastrúhaná kôra z čerstvého citróna | 1 čajová lyžička | 
| Sóda bikarbóna | 1/2 čajovej lyžičky | 
| Múka ryžová celozrnná BEZ LEPKU | 90 g | 
| Pohánková múka BIO - BEZLEPKOVÁ | 90 g | 
| Mandle - jadrá, lúpané, sekané | 100 g | 
| Med (my sme použili pastovaný) | 60 g | 
| Sušený zázvor mletý, škorica | |
| Maslo na potretie | cca 20 g | 
| Kokosový olej | 10 g | 
Najprv si všetko pripravíme a aby sme sa neskôr nezdržovali tak si nakrájame jablká na malé kocky. 
Začneme tým, že si vyšľaháme celé vajíčka s medom (alebo iným sladidlom) a nastrúhanou citrónovou kôrou. Pridáme olej a všetky suché suroviny. 
Vymixujeme a ručne vmiešame jablká. 
Formu (19 x 19 cm) si vymastíme kokosovým olejom a vysypeme ryžovou múkou.
Cesto rovnomerne rozotrieme a na vrch poukladáme na tenko nakrájané kolieska z jedného jablka.
Zľahka posypeme škoricou a zázvorom.
Pečieme pri teplote 160 ?C – 45 minút. Potom vyberieme, potrieme roztopeným maslom a pečieme pri teplote 180 ?C – 10 minút.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Práve teraz som obdržala zásielku produktov, ktoré som si u Vás objednala. Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za tovar a rýchle dodanie.“
Ivaničová
