Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Vážení klienti, posledné zásielky pred Vianocami expedujeme 20.12.2024.
Medzi sviatkami expedujeme tovar priebežne, no iba zo skladových zásob. Zatvorené máme iba 2 dni: 23.12 a 31.12.2024.
Prajeme vám pokojné prežitie Vianoc a všetko dobré v Novom roku 2025.
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Fit verzia Snickers rezov

Fit verzia Snickers rezov
Suroviny
Datlová pasta 200 g
Ovsené vločky / ovsená múka 100 g
Proteínový prášok 30 g
Arašidy 100 g
Čakankový sirup 20 g
Med 20 g
Voda 10 ml
Kokosový olej 5 ml
Soľ 1 čajová lyžička
Horká čokoláda 150 g
Arašidové maslo 50 g

Kto by si bol pomyslel, aké maškrty dokáže vykúzliť (na prvý pohľad úplne obyčajná) datlová pasta? Tvoriť nepečené sladkosti s využitím datlovej pasty ako základnej suroviny je skutočná radosť, pretože výsledok vždy stojí za to. Datle sú bohaté nie len na obsah rôznych vitamínov, ale i minerálov, pričom sú vhodnou surovinou aj pre vegánov. Vďaka ich výrobe z prirodzene bezlepkových surovín sú skutočným pokladom i pre všetkých s intoleranciou na lepok, ktorý si radi zamaškrtia na niečom sladkom. Blíži sa sviatok svätého Mikuláša a Vy máte jedinečnú príležitosť pripraviť si vďaka nášmu receptu nutrične vyváženejšiu verziu sladkej pochúťky Snickers. Poďme sa spoločne do toho pustiť!

Ako budeme postupovať

1. V prípade, že nemáme k dispozícií datlovú pastu, jednoducho si ju pripravíme rozmixovaním 200 g celých datlí.

2. Ovsené vločky rozmixujeme, aby nám vznikla ovsená múka.

3. V mixéri rozmixujeme aj arašidy na drobný prášok.

4. Do väčšej nádoby zmiešame datlovú pastu s vodou a rukou sa pokúsime vypracovať cesto. Následne pridáme ovsenú múku, proteínový prášok (ideálne vanilkový alebo čokoládový) a rozmixované arašidy.

5. Osladíme medom a pridáme štipku soli.

6. Celú zmes dôkladne vypracujeme rukami na jednotné cesto.

7. Pripravíme si menší plech / tácku / nádobu a vystelieme ju papierom na pečenie, na ktorý vytvarujeme cesto do obdĺžnika.

8. V samostatnej miske pripravíme strednú vrstvu rezov zmiešaním arašidového masla, 10 g čakankového sirupu a štipkou soli.

9. Arašidovú vrstvu poriadne premiešame a rovnomerne natrieme na cesto.

10. Zmes na plechu dame na cca 40 minút zamraziť.

11. Následne ho vyberieme a pripravíme vrchnú vrstvu.

12. Horkú čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli spoločne s kokosovým olejom a polejeme ňou cesto na plechu.

13. Na záver jemne osolíme a môžeme pridať celé arašidy.

14. Rezy opäť dame do mrazničky, ideálne na aspoň 5 hodín.

15. Následne ich môžeme nakrájať a skladovať v chladničke.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Zásielka bola dnes doručená. Ďakujem za super rýchle a spoľahlivé služby.“

Adamcová