Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa Vam podakovat za rychle a seriozne jednanie. Balicek prisiel dnes rano. Som velmi spokojna.“
Nora Takacova
Sladký a šťavnatý koláč z hokkaida - tekvica, ktorá obsahuje minimum kalórií a množstvo prospešných živín.
Suroviny | |
BIO hokkaido | 600 g (už olúpané) |
Nízkotučné mlieko | 4 dcl |
Vajcia | 2 ks |
Živočíšne maslo | 35 g |
Pomleté ryžové vločky alebo ryžová múka | 280 g |
Guarová guma | 1/4 ČL |
Prášok do pečiva | 2 ČL |
Pomletá škorica | 1 ČL |
Pomletý zázvor | 1/2 ČL |
Pomletý muškátový oriešok | 1/2 ČL |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Nasekané mandle | |
Kešu oriešky | |
Na vysypanie a vymazanie formy | |
BIO pomleté vlašské orechy | |
Kokosový olej |
Hokkaido si nakrájame na kocky a spolu s mliekom rozmixujeme na kašu. Do tejto zmesi pridáme všetky zvyšné suroviny a mixujeme kým sa všetko nespojí.
Formu pužijeme klasickú okrúhlu. Na vrch ešte pred pečením poukladáme nasekané mandle (lúpané) a polovičky kešu orechov.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180° C 40 minút.
Dobrú chuť !
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa Vam podakovat za rychle a seriozne jednanie. Balicek prisiel dnes rano. Som velmi spokojna.“
Nora Takacova