Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSladký a šťavnatý koláč z hokkaida - tekvica, ktorá obsahuje minimum kalórií a množstvo prospešných živín.
Suroviny | |
BIO hokkaido | 600 g (už olúpané) |
Nízkotučné mlieko | 4 dcl |
Vajcia | 2 ks |
Živočíšne maslo | 35 g |
Pomleté ryžové vločky alebo ryžová múka | 280 g |
Guarová guma | 1/4 ČL |
Prášok do pečiva | 2 ČL |
Pomletá škorica | 1 ČL |
Pomletý zázvor | 1/2 ČL |
Pomletý muškátový oriešok | 1/2 ČL |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Nasekané mandle | |
Kešu oriešky | |
Na vysypanie a vymazanie formy | |
BIO pomleté vlašské orechy | |
Kokosový olej |
Hokkaido si nakrájame na kocky a spolu s mliekom rozmixujeme na kašu. Do tejto zmesi pridáme všetky zvyšné suroviny a mixujeme kým sa všetko nespojí.
Formu pužijeme klasickú okrúhlu. Na vrch ešte pred pečením poukladáme nasekané mandle (lúpané) a polovičky kešu orechov.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180° C 40 minút.
Dobrú chuť !
„Želám pekný deň a veľmi pekne ďakujem za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky.“