Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dnes som si balik prevzala na poste, dosiel v poriadku - tesim sa :-)“
Miriama Kováč Darabošová
Suroviny na korpus | |
Vajíčka | 1 ks |
Kešu orechy (dopredu namočené vo vode) | 120 g |
Pomleté vlašské orechy | 100 g |
Kokosový olej (roztopíme) | 10 g |
Suroviny na kokosové cesto | |
Vajíčka | 2 ks |
Strúhaný kokos | 60 g |
Mäkký hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Nízkotučný kefír | 1 dcl |
Stévia podľa chuti | |
Suroviny na čokoládové cesto | |
Vajíčka | 2 ks |
Mäkký hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Nízkotučný kefír | 1 dcl |
Nízkotučné kakao | 30 g |
Stévia | podľa chuti |
Suroviny na posypanie | |
nasucho opražené, nasekané mandle | |
nepražené kokosové lupienky |
Na korpus všetky suroviny vymixujeme ponorným mixérom. Hmotu prstami vtlačíme do okrúhlej tortovej formy, vystlanej papierom na pečenie. Osobitne vyšľaháme suroviny potrebné na kokosové cesto a osobitne na čokoládové.
Natrieme na pripravený korpus.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre. Najprv na 180° C 20 minút. Potom na 160° C 40 minút.
Necháme úplne vychladnúť a tak krájame.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dnes som si balik prevzala na poste, dosiel v poriadku - tesim sa :-)“
Miriama Kováč Darabošová