Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny na korpus | |
Vajíčka | 1 ks |
Kešu orechy (dopredu namočené vo vode) | 120 g |
Pomleté vlašské orechy | 100 g |
Kokosový olej (roztopíme) | 10 g |
Suroviny na kokosové cesto | |
Vajíčka | 2 ks |
Strúhaný kokos | 60 g |
Mäkký hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Nízkotučný kefír | 1 dcl |
Stévia podľa chuti | |
Suroviny na čokoládové cesto | |
Vajíčka | 2 ks |
Mäkký hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Nízkotučný kefír | 1 dcl |
Nízkotučné kakao | 30 g |
Stévia | podľa chuti |
Suroviny na posypanie | |
nasucho opražené, nasekané mandle | |
nepražené kokosové lupienky |
Na korpus všetky suroviny vymixujeme ponorným mixérom. Hmotu prstami vtlačíme do okrúhlej tortovej formy, vystlanej papierom na pečenie. Osobitne vyšľaháme suroviny potrebné na kokosové cesto a osobitne na čokoládové.
Natrieme na pripravený korpus.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre. Najprv na 180° C 20 minút. Potom na 160° C 40 minút.
Necháme úplne vychladnúť a tak krájame.
Dobrú chuť.
„Dobrý deň, chcem sa poďakovať za veľlmi ochotný prístup aj za rýchlosť vybavenie.“