Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaĽahký a chutný koláčik bez lepku a laktózy.
Suroviny | |
Vaječné bielka | 7 ks |
Strúhaný kokos | 100 g |
BIO ryžová múka | 80 g |
Bezlaktózová smotana (mandľová) | 200 ml |
Arašidový olej | 1 PL |
Prášok do pečiva | 1 ČL |
Kešu oriešky | 40 g |
Stévia v prášku | 2 ČL |
Čerstvé maliny | |
Jahodový sirup Walden Farms | |
Kokosový olej | |
Najprv si vymixujeme tuhý sneh z bielok. K nemu pomaly zašľaháme sladilo, prášok do pečiva a smotanu.
Potom už len jemne varechou (silikónovou) vmiešame lyžicu oleja, ryžovú múku a kokos.
Cesto vylejeme do okrúhlej tortovej formy, ktorú sme si vymastili kokosovým olejom a posypeme nasekanými kešu orieškami.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 150° C – 30 minút.
Z formy vyberieme a krájame až po úplnom vychladnutí.
Dobrú chuť!
„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“