Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Konečne som našla stránku, kde nájdem fakt všetko čo potrebujem a nemusím strácať čas tým, že sa budem trepať do obchodu kde aj tak polku veci čo potrebujem nenájdem. A kdeže mám veľa alergii a intolerancii naozaj tu nájdem aj mlsky, ktore mi neublizia. Naozaj ste super a určite budem vaše služby využívať naďalej.“
Nikol
Ľahký a chutný koláčik bez lepku a laktózy.
| Suroviny | |
| Vaječné bielka | 7 ks |
| Strúhaný kokos | 100 g |
| BIO ryžová múka | 80 g |
| Bezlaktózová smotana (mandľová) | 200 ml |
| Arašidový olej | 1 PL |
| Prášok do pečiva | 1 ČL |
| Kešu oriešky | 40 g |
| Stévia v prášku | 2 ČL |
| Čerstvé maliny | |
| Jahodový sirup Walden Farms | |
| Kokosový olej | |
Najprv si vymixujeme tuhý sneh z bielok. K nemu pomaly zašľaháme sladilo, prášok do pečiva a smotanu.
Potom už len jemne varechou (silikónovou) vmiešame lyžicu oleja, ryžovú múku a kokos.
Cesto vylejeme do okrúhlej tortovej formy, ktorú sme si vymastili kokosovým olejom a posypeme nasekanými kešu orieškami.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 150° C – 30 minút.
Z formy vyberieme a krájame až po úplnom vychladnutí.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Konečne som našla stránku, kde nájdem fakt všetko čo potrebujem a nemusím strácať čas tým, že sa budem trepať do obchodu kde aj tak polku veci čo potrebujem nenájdem. A kdeže mám veľa alergii a intolerancii naozaj tu nájdem aj mlsky, ktore mi neublizia. Naozaj ste super a určite budem vaše služby využívať naďalej.“
Nikol
