Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Veľmi pekne ďakujem za Vaše kvalitné služby,a veľmi sa teším na Vašú medicínku pretože ten môj prekyslený organizmus mi robí veľké problémy a taktiež ma veľmi obmedzuje v pohybe.“
Peter Sysel
Ľahký a chutný koláčik bez lepku a laktózy.
Suroviny | |
Vaječné bielka | 7 ks |
Strúhaný kokos | 100 g |
BIO ryžová múka | 80 g |
Bezlaktózová smotana (mandľová) | 200 ml |
Arašidový olej | 1 PL |
Prášok do pečiva | 1 ČL |
Kešu oriešky | 40 g |
Stévia v prášku | 2 ČL |
Čerstvé maliny | |
Jahodový sirup Walden Farms | |
Kokosový olej | |
Najprv si vymixujeme tuhý sneh z bielok. K nemu pomaly zašľaháme sladilo, prášok do pečiva a smotanu.
Potom už len jemne varechou (silikónovou) vmiešame lyžicu oleja, ryžovú múku a kokos.
Cesto vylejeme do okrúhlej tortovej formy, ktorú sme si vymastili kokosovým olejom a posypeme nasekanými kešu orieškami.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 150° C – 30 minút.
Z formy vyberieme a krájame až po úplnom vychladnutí.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Veľmi pekne ďakujem za Vaše kvalitné služby,a veľmi sa teším na Vašú medicínku pretože ten môj prekyslený organizmus mi robí veľké problémy a taktiež ma veľmi obmedzuje v pohybe.“
Peter Sysel