Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem pekne za bleskové vyriešenie :-) Aj celkovo za váš eshop, ste skvelí a máte skvelé produkty.“
Zuzana Cabadová
Suroviny na cesto | |
BIO ryžová múka | 250 g |
BIO instantná ryžová kaša | 25 g |
Vajíčka | 3 ks |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
BIO prášok do pečiva | 1 ČL |
Arašidový olej | 125 ml |
Nízkotučný jogurt | 150 g |
Odtučnené mlieko | 250 ml |
Sušené odtučnené mlieko | 30 g |
Tekutá stévia | podľa chuti |
Suroviny na tvarohovú vrstvu | |
Hrudkovitý tvaroh | 500 g |
Vajíčka | 2 ks |
Nízkotučný jogurt | 3 PL |
Tekutá stévia | podľa chuti |
Mletý mak | na posypanie |
Lesné ovocie | |
Džem podľa chuti (sladený prírodne) | na potretie |
Na cesto si spojíme všetky suché a všetky mokré ingrediencie osobitne. Okrem bielok, ktoré si hneď na začiatku oddelíme.
Všetky surovine osobitne vymiešame, spojíme a pridáme sneh z bielok.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 20 minút. Plech som použila veľkosti 31x24cm.
Vyberieme a potrieme vrstvou džemu, posypeme makom, lesným ovocím a navrstvíme tvarohovú náplň, ktorá nám vznikla po rozmixovaní všetkých ingrediencií.
Pečieme pri tej istej teplote ďalších 25 minút + 10 minút iba zhora.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem pekne za bleskové vyriešenie :-) Aj celkovo za váš eshop, ste skvelí a máte skvelé produkty.“
Zuzana Cabadová