Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny na cesto | |
BIO ryžová múka | 250 g |
BIO instantná ryžová kaša | 25 g |
Vajíčka | 3 ks |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
BIO prášok do pečiva | 1 ČL |
Arašidový olej | 125 ml |
Nízkotučný jogurt | 150 g |
Odtučnené mlieko | 250 ml |
Sušené odtučnené mlieko | 30 g |
Tekutá stévia | podľa chuti |
Suroviny na tvarohovú vrstvu | |
Hrudkovitý tvaroh | 500 g |
Vajíčka | 2 ks |
Nízkotučný jogurt | 3 PL |
Tekutá stévia | podľa chuti |
Mletý mak | na posypanie |
Lesné ovocie | |
Džem podľa chuti (sladený prírodne) | na potretie |
Na cesto si spojíme všetky suché a všetky mokré ingrediencie osobitne. Okrem bielok, ktoré si hneď na začiatku oddelíme.
Všetky surovine osobitne vymiešame, spojíme a pridáme sneh z bielok.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 20 minút. Plech som použila veľkosti 31x24cm.
Vyberieme a potrieme vrstvou džemu, posypeme makom, lesným ovocím a navrstvíme tvarohovú náplň, ktorá nám vznikla po rozmixovaní všetkých ingrediencií.
Pečieme pri tej istej teplote ďalších 25 minút + 10 minút iba zhora.
Dobrú chuť.