Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Objednavka mi bola dnes v poriadku dorucena, dakujem za promptne a spolahlive jednanie, vyjadrujem velku spokojnost s Vasimi sluzbami...“
Pallajova
Suroviny na cesto | |
Vajcia | 5 ks |
Ryžová múka | 180 g |
Prášok do pečiva | 1/2 balenia |
Guarová guma | 1/2 ČL |
Vanilkový lusk | 1 ks |
Horúca (nie vriaca) voda | 100 ml |
Arašidový olej | 130 ml |
Nízkotučné mlieko | 30 ml |
Nízkotučné kakao | 1 PL |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Suroviny na vymazanie a vysypanie formy | |
Pomleté vlašské orechy | |
Kokosový olej | |
Suroviny na ozdobu a dochutenie | |
Čerstvé alebo mrazené ovocie podľa chuti | |
Nasekané mandle | |
Nasekané kešu orechy |
Najprv si do peny vyšľaháme žĺtka so stéviou a vnútrom z vanilkového lusku. K tejto zmesi postupne pridávame horúcu vodu, potom olej a následne múku zmiešanú s práškom do pečiva a guarovou gumou. Cesto si rozdelíme na 2 rovnaké časti. Do 1 časti vmixujeme kakao a mlieko. Potom zľahka pridáme do každej polovice bielka (rovnakým dielom), ktoré sme si vyšľahali do hustej peny.
Formu si vymastíme kokosovým olejom a vysypeme pomletými vlašskými orechmi. Postupne vrstvíme svetlé a tmavé cesto, aby sme docielili známy zebrový vzor.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 170° C – 40 minút.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Objednavka mi bola dnes v poriadku dorucena, dakujem za promptne a spolahlive jednanie, vyjadrujem velku spokojnost s Vasimi sluzbami...“
Pallajova