Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová
Suroviny | cca 8 ks |
BIO ovsené otruby | 70 g |
Jarný med | 1 čl |
BIO sušené droždie | 5 g |
Polotučné mlieko | 50 ml |
Vajcia | 3 ks |
Tavený syr (napr. karička) | 30 g |
Neochutený cottage cheese | 30 g |
Ružová soľ | štipka |
BIO Kokosový olej |
Pripravíme si kvások - do teplého mlieka pridáme droždie, trocha medu a odložíme na teplé miesto.
Žĺtky so soľou vymiešame do peny, primiešame ovsené otruby, cottage a tavený syr. Pridáme pripravený kvások a na koniec do zmesi zapracujeme sneh z bielkov. Pripravenú zmes vylejeme do muffinovýh formičiek vymastených kokosovým olejom. Formičky plníme do cca polovice pretože kneďla narastie. Pečieme cca 20 min. pri teplote 170°C.
Je to výborná príloha k sviečkovej na smotane alebo ako zdravšia varianta za klasický kysnutý knedlík, napr. k segedínskemu guľášu.
Na fotke: sviečková omáčka s kuracím mäsom a brusnicami.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová