Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Veľmi pekne ďakujem za promptné vybavenie objednávky a milý prístup kolegyne, ktorá obj. vybavovala.“
Monika Valachovičová
Suroviny | cca 8 ks |
BIO ovsené otruby | 70 g |
Jarný med | 1 čl |
BIO sušené droždie | 5 g |
Polotučné mlieko | 50 ml |
Vajcia | 3 ks |
Tavený syr (napr. karička) | 30 g |
Neochutený cottage cheese | 30 g |
Ružová soľ | štipka |
BIO Kokosový olej |
Pripravíme si kvások - do teplého mlieka pridáme droždie, trocha medu a odložíme na teplé miesto.
Žĺtky so soľou vymiešame do peny, primiešame ovsené otruby, cottage a tavený syr. Pridáme pripravený kvások a na koniec do zmesi zapracujeme sneh z bielkov. Pripravenú zmes vylejeme do muffinovýh formičiek vymastených kokosovým olejom. Formičky plníme do cca polovice pretože kneďla narastie. Pečieme cca 20 min. pri teplote 170°C.
Je to výborná príloha k sviečkovej na smotane alebo ako zdravšia varianta za klasický kysnutý knedlík, napr. k segedínskemu guľášu.
Na fotke: sviečková omáčka s kuracím mäsom a brusnicami.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Veľmi pekne ďakujem za promptné vybavenie objednávky a milý prístup kolegyne, ktorá obj. vybavovala.“
Monika Valachovičová