Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Tovar som od vás prevzal a vyplatil. Ďakujem za expresné a kvalitné vybavenie mojej požiadavky. Prajem celému tímu BioCare.sk hodne úspechov v pracovnom i osobnom živote.“
Pavel Guga
 
            Nadýchaný perník z celozrnnej špaldovej múky a nízkotučného kefíru.
| Suroviny | |
| Špaldová celozrnná hladká múka | 350 g | 
| Vajcia | 1 ks | 
| BIO kokosový cukor | 60 g | 
| BIO nepražené kakao v prášku | 40 g | 
| Arašidový olej | 100 ml | 
| Nízkotučný kefír | 500 ml | 
| BIO Cejlónska škorica | 1 ČL | 
| Perníkové korenie | 3 g | 
| Nasekané BIO vlašské orechy | 100 g | 
| Sóda bikarbóna | 10 g | 
| Stevia | podľa chuti | 
| Zvyšné suroviny | |
| BIO kokosový olej | |
| Pomleté BIO vlašské orechy | |
| BIO džem bez pridaného cukru - ja som zvolila marhuľový | |
| BIO čokoláda 80% | 
Najprv si zmiešame suché prísady, potom pridáme všetky mokré a vymixujeme na hladkú zmes, ktorú vylejeme na menší plech (vymastený kokosovým olejom a vysypaný orechmi) a pečieme vo vopred predhriatej rúre pri teplote 180º C – 20 minút.
Až po úplnom vychladnutí pokrájame, natrieme džemom a na vrch nastrúhame čokoládu.
Dobrú chuť! 
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Tovar som od vás prevzal a vyplatil. Ďakujem za expresné a kvalitné vybavenie mojej požiadavky. Prajem celému tímu BioCare.sk hodne úspechov v pracovnom i osobnom živote.“
Pavel Guga
