Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaNadýchaný perník z celozrnnej špaldovej múky a nízkotučného kefíru.
Suroviny | |
Špaldová celozrnná hladká múka | 350 g |
Vajcia | 1 ks |
BIO kokosový cukor | 60 g |
BIO nepražené kakao v prášku | 40 g |
Arašidový olej | 100 ml |
Nízkotučný kefír | 500 ml |
BIO Cejlónska škorica | 1 ČL |
Perníkové korenie | 3 g |
Nasekané BIO vlašské orechy | 100 g |
Sóda bikarbóna | 10 g |
Stevia | podľa chuti |
Zvyšné suroviny | |
BIO kokosový olej | |
Pomleté BIO vlašské orechy | |
BIO džem bez pridaného cukru - ja som zvolila marhuľový | |
BIO čokoláda 80% |
Najprv si zmiešame suché prísady, potom pridáme všetky mokré a vymixujeme na hladkú zmes, ktorú vylejeme na menší plech (vymastený kokosovým olejom a vysypaný orechmi) a pečieme vo vopred predhriatej rúre pri teplote 180º C – 20 minút.
Až po úplnom vychladnutí pokrájame, natrieme džemom a na vrch nastrúhame čokoládu.
Dobrú chuť!
„Ste spoľahlivý, rýchly internetový obchod. Vôbec nemám obavu nakupovať. Ďakujem“