Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Práve som obdržala zásielku, ďakujem, spokojnosť nadmieru, ako v podstate vždy, ked od Vás nakúpim. ďakujem aj za pozornosti navyše.“
Daša Tirolová
Nepodarili sa Vám niektoré tvary perníčkov, poprípade vám nesadla ich chuť a neviete čo s nimi? Vyskúšajte tento vynikajúci recept.
| Suroviny | |
| Domáce perníčky | 200 g | 
| BIO jahodový džem | 80 g | 
| Sušené mlieko | 20 g | 
| BIO strúhaný kokos | na obaľovanie | 
| Banán (alebo iné ovocie, orechy, čokoláda,...) | 1 ks | 
| Čerešňový likér (poprípade rum) | podľa chuti | 
Perníčky pomelieme na prach, pridáme džem, sušené mlieko, likér a rukou vymiesime zmes z ktorej tvarujeme guličky požadovanej veľkosti. Do každej vložíme kúsok banánu, poprípade nejaké iné ovocie, orech alebo čokoládu. 
Obaľujeme v nastrúhanom kokose. Keďže sa nejedná o suché pečivo, odporúčame skladovať vo vzduchotesnej nádobe v chladničke. 
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Práve som obdržala zásielku, ďakujem, spokojnosť nadmieru, ako v podstate vždy, ked od Vás nakúpim. ďakujem aj za pozornosti navyše.“
Daša Tirolová
