Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobry den, dakujem Vam za rychle vybavenei mojej objednavky. Oreganovy extrakt ma uz doma, vynikajuci.“
Martina
Suroviny na korpus | |
Vajíčka | 3 ks |
Kakao so zníženým obsahom tuku | 15 g |
Lúpané konopné semienka | 25 g |
BIO kokosová múka | 70 g |
Sladidlo podľa vlastného výberu (napr. stévia) | |
Suroviny na cesto | |
Nízkotučný tvaroh | 250 g |
Biely nízkotučný jogurt | 245 g |
Kyslá smotana | 200 g |
Vajíčka | 2 ks |
Sladidlo podľa vlastného výberu (napr. stévia) | |
Zvyšné suroviny | |
Agar | 3 g |
Voda | 400 ml |
Pomaranče | cca 3 ks |
Všetky suroviny na korpus vymixujeme. Hmotu prstami roztlačíme do okrúhlej tortovej formy vymastenej kokosovým olejom.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 3 minúty.
Zatiaľ vymixujeme všetky suroviny na cesto. Vylejeme na korpus a pečieme ďalej cca 30 minút, kým sa tvaroh nezapečenie.
Po upečení necháme vychladnúť, poukladáme nakrájané pomaranče a pripravíme si želatínu. Vodu s agarom (môžeme tiež pridať stéviu alebo rôzne ovocné šťavy), za neustáleho miešania privedieme do varu a vylejeme na koláč. Necháme dôkladne stuhnúť a vychladiť.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobry den, dakujem Vam za rychle vybavenei mojej objednavky. Oreganovy extrakt ma uz doma, vynikajuci.“
Martina