Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“
Vojtylová
Suroviny na korpus | |
Vajíčka | 3 ks |
Kakao so zníženým obsahom tuku | 15 g |
Lúpané konopné semienka | 25 g |
BIO kokosová múka | 70 g |
Sladidlo podľa vlastného výberu (napr. stévia) | |
Suroviny na cesto | |
Nízkotučný tvaroh | 250 g |
Biely nízkotučný jogurt | 245 g |
Kyslá smotana | 200 g |
Vajíčka | 2 ks |
Sladidlo podľa vlastného výberu (napr. stévia) | |
Zvyšné suroviny | |
Agar | 3 g |
Voda | 400 ml |
Pomaranče | cca 3 ks |
Všetky suroviny na korpus vymixujeme. Hmotu prstami roztlačíme do okrúhlej tortovej formy vymastenej kokosovým olejom.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 3 minúty.
Zatiaľ vymixujeme všetky suroviny na cesto. Vylejeme na korpus a pečieme ďalej cca 30 minút, kým sa tvaroh nezapečenie.
Po upečení necháme vychladnúť, poukladáme nakrájané pomaranče a pripravíme si želatínu. Vodu s agarom (môžeme tiež pridať stéviu alebo rôzne ovocné šťavy), za neustáleho miešania privedieme do varu a vylejeme na koláč. Necháme dôkladne stuhnúť a vychladiť.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“
Vojtylová