Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobry deň,dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky potešila ma nasa postarka uz hned zrana,dakujem“
Evka Baloghová
Suroviny | |
Ovsené vločky | 30 g |
Proteínový prášok | 20 g |
Vajce | 1 kus |
Hrudkovitý jemný tvaroh | 130 g |
Škorica | Podľa chuti |
Vlašské orechy | 15 g |
Steviola Fluid - tekuté sladidlo | Podľa chuti |
Sirup Čakankový Originál | Podľa chuti |
Obľúbené ovocie | Podľa chuti |
Aj Vy milujete tradičné šúľance? Makové, orechové, škoricové...každému prídu na chuť s inou obľúbenou posýpkou. Mňáááám...a dnes tu máme recept práve na túto lahôdku, avšak pripravili sme si pre Vás poupravenú verziu receptu s využitím proteínu a tvarohu pre ešte väčší obsah bielkovín. Pochutíte si na sladkom obede a doplníte svojmu telu dávku potrebných bielkovín, ktoré Vás zasýtia a nabijú energiou. A posýpka? Je na Vašej fantázií! My volíme orechy so škoricou a skvelý bezkalorický sirup ako sladkú bodku na záverečné dochutenie.
1. Pripravíme si ovsenú múku rozmixovaním 30 g ovsených vločiek.
2. Vločky zmiešame spoločne s proteínovým práškom. Príchuť proteínu je na Vašej fantázií, v našom recepte bol použitý klasický čokoládový.
3. Sypkú zmes zmiešame spoločne s vajíčkom a dochutíme tekutým sladidlom.
4. Do zmesy na šúľance pridáme hrudkovitý tvaroh a poriadne premiešame.
5. Do hrnca dame variť cca 300 ml vody.
6. Dosku posypeme trochou múky a vznikutú hmotu rozvaľkáme rukami na valček, z ktorého odkrajujeme postupne menšie valčeky a hádžeme do vriacej vody.
7. Šúľance varíme cca 10-15 minút, pokým nevyplávajú na povrch.
8. Hotový pokrm scedíme od vody, necháme v sitku vychladnúť.
9. Proteínové šúľance posypeme škoricou, orechmi a podávame s obľúbeným ovocím.
10. Na záver dochutíme sirupom alebo toppingom podľa chuti.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobry deň,dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky potešila ma nasa postarka uz hned zrana,dakujem“
Evka Baloghová