Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová
Korpus | |
BIO pomleté vlašské orechy | 1 PL |
BIO nepražené kakao v prášku | 1 PL |
BIO kokosový cukor | 50 g |
Vajcia | 3 ks |
Pšeničná grahamová múka | 2 PL |
Vanilka | podľa chuti |
BIO kypriaci prášok do pečiva | 1 čl |
Krém | |
Čerstvé maslo | 100 g |
BIO ryžový nápoj | 250 ml |
BIO pudingový prášok (vanilka) | 1 balenie |
Vanilka | podľa chuti |
Jemný nízkotučný tvaroh | 200 g |
BIO kokosový cukor | podľa chuti |
Postup:
Najprv vymiešame vajíčka s vanilkou a cukrom do peny, potom pridáme zvyšok surovín. Pečieme na menšom plechu, ktorý si vystelieme papierom na pečenie ( 180 ˚C – 20 minút).
Zatiaľ si uvaríme puding z ryžového mlieka, vanilky, podľa chuti aj cukru a pudingového prášku. Necháme vychladnúť.
Maslo si vymixujeme do peny spolu s cukrom, pridáme puding a tvaroh.
Natrieme na upečený, vychladený korpus a necháme stuhnúť v chladničke. Pri podávaní posypeme nastrúhanou čokoládou.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová