Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Spojojnost s vami. Tovar som si objednal vcera a uz dnes ho tu mam. Oreganovy olej akurat som si ho namiesal zriesil ale kusim povedat teda ma ale silu“
Milan Šlahor
Kokosový cukor v kombinácii s opraženými vločkami, orechmi a hrozienkami namočenými v čerešňovom likéri, sa postará o dokonalý dezert vhodný ku káve. Príprava je jednoduchá a chuť neuveriteľne návyková.
Výberom organických surovín a prírodného sladidla si pripravíte zdravšiu alternatívu sladkostí.
| Suroviny | 18 ks |
| BIO amarantové vločky | 1/2 hrnčeka |
| BIO ovsené vločky | 1/2 hrnčeka |
| Vajíčko | 1 ks |
| Sóda bikarbóna | 1/2 ČL |
| BIO prášok do pečiva | 1/2 ČL |
| Vlašské orechy (celé) | 30 g |
| Vlašské orechy (pomleté) | 1/2 hrnčeka |
| Banán | 1 ks |
| Sušené slivky | 10 ks |
| Sušené BIO hrozienka | 40 g |
| Vanilka | 1/2 čl |
| Maslo GHÍ | 2 pl |
| Kokosový cukor | 50 g |
1 hrnček = 250 ml
Hrozienka si namočíme do likéru (alebo rumu, alebo iba do vody) vopred! Aspoň 2 - 3 hodiny a potom ich scedíme. Zvyšný likér do receptu nepoužívame.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Spojojnost s vami. Tovar som si objednal vcera a uz dnes ho tu mam. Oreganovy olej akurat som si ho namiesal zriesil ale kusim povedat teda ma ale silu“
Milan Šlahor
