Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaKokosový cukor v kombinácii s opraženými vločkami, orechmi a hrozienkami namočenými v čerešňovom likéri, sa postará o dokonalý dezert vhodný ku káve. Príprava je jednoduchá a chuť neuveriteľne návyková.
Výberom organických surovín a prírodného sladidla si pripravíte zdravšiu alternatívu sladkostí.
Suroviny | 18 ks |
BIO amarantové vločky | 1/2 hrnčeka |
BIO ovsené vločky | 1/2 hrnčeka |
Vajíčko | 1 ks |
Sóda bikarbóna | 1/2 ČL |
BIO prášok do pečiva | 1/2 ČL |
Vlašské orechy (celé) | 30 g |
Vlašské orechy (pomleté) | 1/2 hrnčeka |
Banán | 1 ks |
Sušené slivky | 10 ks |
Sušené BIO hrozienka | 40 g |
Vanilka | 1/2 čl |
Maslo GHÍ | 2 pl |
Kokosový cukor | 50 g |
1 hrnček = 250 ml
Hrozienka si namočíme do likéru (alebo rumu, alebo iba do vody) vopred! Aspoň 2 - 3 hodiny a potom ich scedíme. Zvyšný likér do receptu nepoužívame.
„Dobrý večer, veľmi pekne Vám ďakujem. Musím povedať,že máte veľmi dobre spracovaný e-shop.“