Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dakujem krasne vsetko mi prislo v poriadku :) som spokojna a odporučim dalej :) “
Nikola
Suroviny | |
Mrazený špenátový pretlak | 450 g |
Cibuľa | 1 ks |
Cesnak | 1 strúčik |
Voda | 250 ml |
Mlieko | 200 ml |
Bezlaktózová smotana | 200 g |
Jazmínová ryža | 230 g |
Mleté čierne korenie | podľa chuti |
Ružová soľ | podľa chuti |
Čerstvé paradajky (olúpané) | 2 ks |
Sušená údená šunka nakrájaná na malé kocky | 20 g |
Syr Pecorino Romano (tvrdý syr z ovčieho mlieka) | 45 g |
Kokosový olej |
Postup:
Vo woku si na kokosovom oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, potom pridáme ryžu a pražíme do sklovita. Ak je ryža aj cibuľa dostatočne upražená, pridáme kocky sušenej a údenej šunky a potom zalejeme čistou vodou. Pridáme soľ, korenie podľa chuti, špenát a na kocky nakrájané paradajky. Premiešame, zakryjeme pokrievkou a varíme po dobu 15 minút.
Po 15 minútach pridáme smotanu, 100 ml mlieka, premiešame, zakryjeme a varíme 10 minút na miernom ohni.
Potom znova odkryjeme premiešame, pridáme pretlačený strúčik cesnaku, zvyšných 100 ml mlieka, zakryjeme a varíme posledných 5 minút.
Potom odstavíme a zamiešame na jemno nastrúhaný syr.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dakujem krasne vsetko mi prislo v poriadku :) som spokojna a odporučim dalej :) “
Nikola