Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Strúhaný bezlepkový koláč

Strúhaný bezlepkový koláč

Pozmenená klasika s tvarohom, kakaom, hrozienkami a strúhanými jablkami.

Suroviny na cesto
Bezlepková múka MIX C 100 g
BIO ryžová krupica 100 g
Vajíčko 1 žĺtok
Sóda bikarbóna 1 ČL
BIO prášok do pečiva 1 ČL
Prepustené maslo 125 g
Pastovaný med 70 g
Nepražený kakaový prášok 40 g
Suroviny na náplň
Jemný, nízkotučný tvaroh 480 g
Vanilka 1 čl
Stévia podľa chuti
Vajcia 2 KS
Prepustené maslo 15 g
BIO sušené hrozienka (vopred namočené v čerešňovom likéri alebo rume) 70 g
Strúhané jablká 300 g
Na vymazanie a vysypanie plechu
Pomleté vlašské BIO orechy
BIO kokosový olej

Suroviny na cesto spracujeme rukou na celistvé, vláčne cesto. Zabalíme do fólie a dáme na cca 30 minút do mrazničky. Za túto dobu si nachystáme náplň.
Vajcia oddelíme. Žĺtky vymiešame s maslom a stéviou do peny. Tvaroh, vanilku a hrozienka taktiež zmiešame, spojíme spolu so žĺtkami a zľahka vmiešame vyšľahané bielka.

Cesto po pol hodine vyberieme, rozdelíme na 2 rovnaké časti.
1. časť nastrúhame na menší plech (vymazaný kokosový olejom a vysypaný pomletými vlašskými orechmi), rovnomerne navrstvíme náplň, na ktorú zľahka rozložíme nastrúhané jablká.
Na samotný vrch nastrúhame 2. časť cesta.

Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry pri teplote 180 ºC – 30 minút. Krájame až po dôkladnom vychladnutí!

Dobrú chuť!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem velmi pekne za vybavenú objednávku v super rýchlom konaní. Balík dnes došiel:-)“

Duchová