Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPozmenená klasika s tvarohom, kakaom, hrozienkami a strúhanými jablkami.
Suroviny na cesto | |
Bezlepková múka MIX C | 100 g |
BIO ryžová krupica | 100 g |
Vajíčko | 1 žĺtok |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
BIO prášok do pečiva | 1 ČL |
Prepustené maslo | 125 g |
Pastovaný med | 70 g |
Nepražený kakaový prášok | 40 g |
Suroviny na náplň | |
Jemný, nízkotučný tvaroh | 480 g |
Vanilka | 1 čl |
Stévia | podľa chuti |
Vajcia | 2 KS |
Prepustené maslo | 15 g |
BIO sušené hrozienka (vopred namočené v čerešňovom likéri alebo rume) | 70 g |
Strúhané jablká | 300 g |
Na vymazanie a vysypanie plechu | |
Pomleté vlašské BIO orechy | |
BIO kokosový olej |
Suroviny na cesto spracujeme rukou na celistvé, vláčne cesto. Zabalíme do fólie a dáme na cca 30 minút do mrazničky.
Za túto dobu si nachystáme náplň.
Vajcia oddelíme. Žĺtky vymiešame s maslom a stéviou do peny.
Tvaroh, vanilku a hrozienka taktiež zmiešame, spojíme spolu so žĺtkami a zľahka vmiešame vyšľahané bielka.
Cesto po pol hodine vyberieme, rozdelíme na 2 rovnaké časti.
1. časť nastrúhame na menší plech (vymazaný kokosový olejom a vysypaný pomletými vlašskými orechmi), rovnomerne navrstvíme náplň, na ktorú zľahka rozložíme nastrúhané jablká.
Na samotný vrch nastrúhame 2. časť cesta.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry pri teplote 180 ºC – 30 minút.
Krájame až po dôkladnom vychladnutí!
Dobrú chuť!
„Chcela by som Vám poďakovať za expresne rýchle vybavenie mojej objednávky. Keď som si tovar objednávala, mali ste na stránke informáciu, že tovar naskladňujete a malo by to trvať cca 2-4 dni. Tak som rátala s tým, že doručenie bude trvať aj týždeň. Nakoniec to bolo tak, že v pondelok som objednávala a v stredu som už mala tovar na Zásielkovni. Taký servis nemajú hocikde. Som za takýto rýchly servis veľmi vďačná a určite to nebol môj posledný nákup u Vás.“