Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPozmenená klasika s tvarohom, kakaom, hrozienkami a strúhanými jablkami.
Suroviny na cesto | |
Bezlepková múka MIX C | 100 g |
BIO ryžová krupica | 100 g |
Vajíčko | 1 žĺtok |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
BIO prášok do pečiva | 1 ČL |
Prepustené maslo | 125 g |
Pastovaný med | 70 g |
Nepražený kakaový prášok | 40 g |
Suroviny na náplň | |
Jemný, nízkotučný tvaroh | 480 g |
Vanilka | 1 čl |
Stévia | podľa chuti |
Vajcia | 2 KS |
Prepustené maslo | 15 g |
BIO sušené hrozienka (vopred namočené v čerešňovom likéri alebo rume) | 70 g |
Strúhané jablká | 300 g |
Na vymazanie a vysypanie plechu | |
Pomleté vlašské BIO orechy | |
BIO kokosový olej |
Suroviny na cesto spracujeme rukou na celistvé, vláčne cesto. Zabalíme do fólie a dáme na cca 30 minút do mrazničky.
Za túto dobu si nachystáme náplň.
Vajcia oddelíme. Žĺtky vymiešame s maslom a stéviou do peny.
Tvaroh, vanilku a hrozienka taktiež zmiešame, spojíme spolu so žĺtkami a zľahka vmiešame vyšľahané bielka.
Cesto po pol hodine vyberieme, rozdelíme na 2 rovnaké časti.
1. časť nastrúhame na menší plech (vymazaný kokosový olejom a vysypaný pomletými vlašskými orechmi), rovnomerne navrstvíme náplň, na ktorú zľahka rozložíme nastrúhané jablká.
Na samotný vrch nastrúhame 2. časť cesta.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry pri teplote 180 ºC – 30 minút.
Krájame až po dôkladnom vychladnutí!
Dobrú chuť!
„Ďakujem velmi pekne za vybavenú objednávku v super rýchlom konaní. Balík dnes došiel:-)“