Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia 
            Vynikajúce slané pečivo zo 100% špaldovej múky.
| Suroviny | cca 40 ks | 
| Kvások | |
| Kokosový cukor | 1 čl | 
| Polotučné mlieko | 25 ml | 
| Čerstvé droždie | 25 g | 
| Cesto | |
| Múka špaldová celozrnná hladká | 400 g | 
| Polotučné mlieko | 275 ml | 
| Olivový olej | 50 ml | 
| Náplň | |
| Grilovaný oštiepok | 100 g | 
| Syr Eidam | 200 g | 
| Čerstvý cesnak | 3 strúčiky | 
| Vaječný žĺtok | 1 ks | 
| Maslo GHI | 125 g | 
| Ružová soľ | 1 čl | 
| Ostatné ingrediencie | |
| Vajce | 1 ks | 
| Biely sezam | 
Najprv si pripravíme kvások. Do vlažného mlieka pridáme cukor a rozdrobíme droždie. Zakryjeme a necháme kvások pracovať. 
Suroviny na cesto dáme do jednej misy, potom pridáme kvások a vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste. Cca 45 minút, jednoducho pokým výrazne nezväčší svoj objem.
Cesto potom rozdelíme na 3 rovnaké časti. A necháme ešte odležať na pomúčenej doske.
Zatiaľ si pripravíme plnku. Syry nastrúhame, pridáme zmäknuté maslo, soľ a prelisovaný cesnak. Všetko dôkladne premiešame a rovnako rozdelíme na 3 časti.
Jednotlivé cestá vyvaľkáme do tenkého kruhu, natrieme plnkou, zrolujeme a nakrájame do tvaru trojuholníkov. 
Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme sezamom.
Z uvedeného množstva upečiete cca 40 ks slaných trojuholníčkov. 
Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 ºC – 25 minút. 
Dobrú chuť! 
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
