Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za promptné vybavenie mojej objednávky. Želám Vám všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov. “
Kulichová
Suroviny na cesto | |
Pomletá pohánka | 200 g |
Pomleté vlašské orechy | 45 g |
Strúhaný kokos | 45 g |
Celý mak | 45 g |
Sušené odtučnené mlieko | 45 g |
Živočíšne maslo | 45 g |
Kokosový olej | 45 g |
Vajcia | 2 ks |
Prášok do pečiva | 6 g |
Štipka soli | |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
1. časť náplne | |
Hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Vajcia | 2 ks |
Čokoládový puding | 1 ks |
Nepražené kakao | 20 g |
Odtučnené mlieko | 400 ml |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
2. časť náplne | |
Hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Vajcia | 2 ks |
Vanilkový puding | 1 ks |
Vanilkový lusk | 1 ks |
Odtučnené mlieko | 400 ml |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Na ozdobu a dochutenie | |
Kakaová hmota | |
Pomletá škorica | |
Neochutené burizóny |
Suroviny na cesto vymiesime rukou na tuhé cesto, ktoré rukami vtlačíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ja som použila trošku netradičný rozmer 38,5 x 26 cm.
Potom zmiešame všetky suroviny na oba druhy náplní osobitne.
Na cesto vylejeme iba čokoládovú náplň a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 15 minút. Potom vylejeme aj vanilkovú náplň a pečieme ďalších 35 minút.
Krájame až po úplnom vychladnutí!
Na ozdobu a dochutenie som použila 100%-tnú kakaovú hmotu a neochutené burizóny, ktoré som nasucho opražila spolu s troškou kakaa a škorice.
Pripravíme a posypeme až pred podávaním, aby burizóny ostali chrumkavé.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za promptné vybavenie mojej objednávky. Želám Vám všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov. “
Kulichová