Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny na cesto | |
Pomletá pohánka | 200 g |
Pomleté vlašské orechy | 45 g |
Strúhaný kokos | 45 g |
Celý mak | 45 g |
Sušené odtučnené mlieko | 45 g |
Živočíšne maslo | 45 g |
Kokosový olej | 45 g |
Vajcia | 2 ks |
Prášok do pečiva | 6 g |
Štipka soli | |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
1. časť náplne | |
Hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Vajcia | 2 ks |
Čokoládový puding | 1 ks |
Nepražené kakao | 20 g |
Odtučnené mlieko | 400 ml |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
2. časť náplne | |
Hrudkovitý tvaroh | 375 g |
Vajcia | 2 ks |
Vanilkový puding | 1 ks |
Vanilkový lusk | 1 ks |
Odtučnené mlieko | 400 ml |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Na ozdobu a dochutenie | |
Kakaová hmota | |
Pomletá škorica | |
Neochutené burizóny |
Suroviny na cesto vymiesime rukou na tuhé cesto, ktoré rukami vtlačíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Ja som použila trošku netradičný rozmer 38,5 x 26 cm.
Potom zmiešame všetky suroviny na oba druhy náplní osobitne.
Na cesto vylejeme iba čokoládovú náplň a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 15 minút. Potom vylejeme aj vanilkovú náplň a pečieme ďalších 35 minút.
Krájame až po úplnom vychladnutí!
Na ozdobu a dochutenie som použila 100%-tnú kakaovú hmotu a neochutené burizóny, ktoré som nasucho opražila spolu s troškou kakaa a škorice.
Pripravíme a posypeme až pred podávaním, aby burizóny ostali chrumkavé.
Dobrú chuť!
„Ďakujem za objednávku, prišla rýchlo a v poriadku. Ešte raz ďakujem. “