Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov. Pekny den.“
Oprencakova Anna
| Suroviny | čokoládová s jahodovým krémom |
| BIO kakaový prášok | 40 g |
| Nízkotučný kefír | 30 g |
| Vajíčka | 6 ks |
| Sóda bikarbóna | 2 g |
| BIO prášok do pečiva | 4 g |
| Stévia | podľa chuti |
| Suroviny na plnku | |
| Hrudkovitý tvaroh | 250 g |
| Jahody | 350 g |
| Nízkokalorický jahodový sirup | 2 PL |
Bielka si oddelíme od žĺtok. Vymiešame tuhý sneh. Osobitne vymixujeme žĺtka, kakao, kefír, sódu b., prášok do pečiva a stéviu.
Obe hmoty si opatrne spojíme a rovnomerne rozotrieme na väčší plech (40x35 cm) vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170° C 15 minút.
Po upečení ešte horúce stočíme do rolády (aj s papierom) a zabalíme do vlhkej utierky. Necháme vychladnúť a až tak plníme krémom – vymixujeme tvaroh, jahody (bez šťavy) a jahodový sirup.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Srdecne dakujem za rychle vybavenie mojej objednavky. Zostavam s pozdravom a prajem vela spokojnych zakaznikov. Pekny den.“
Oprencakova Anna
