Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Spojojnost s vami. Tovar som si objednal vcera a uz dnes ho tu mam. Oreganovy olej akurat som si ho namiesal zriesil ale kusim povedat teda ma ale silu“
Milan Šlahor
| Suroviny | čokoládová s jahodovým krémom | 
| BIO kakaový prášok | 40 g | 
| Nízkotučný kefír | 30 g | 
| Vajíčka | 6 ks | 
| Sóda bikarbóna | 2 g | 
| BIO prášok do pečiva | 4 g | 
| Stévia | podľa chuti | 
| Suroviny na plnku | |
| Hrudkovitý tvaroh | 250 g | 
| Jahody | 350 g | 
| Nízkokalorický jahodový sirup | 2 PL | 
Bielka si oddelíme od žĺtok. Vymiešame tuhý sneh. Osobitne vymixujeme žĺtka, kakao, kefír, sódu b., prášok do pečiva a stéviu.
Obe hmoty si opatrne spojíme a rovnomerne rozotrieme na väčší plech (40x35 cm) vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170° C 15 minút.
Po upečení ešte horúce stočíme do rolády (aj s papierom) a zabalíme do vlhkej utierky. Necháme vychladnúť a až tak plníme krémom – vymixujeme tvaroh, jahody (bez šťavy) a jahodový sirup.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Spojojnost s vami. Tovar som si objednal vcera a uz dnes ho tu mam. Oreganovy olej akurat som si ho namiesal zriesil ale kusim povedat teda ma ale silu“
Milan Šlahor
