Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | čokoládová s jahodovým krémom |
BIO kakaový prášok | 40 g |
Nízkotučný kefír | 30 g |
Vajíčka | 6 ks |
Sóda bikarbóna | 2 g |
BIO prášok do pečiva | 4 g |
Stévia | podľa chuti |
Suroviny na plnku | |
Hrudkovitý tvaroh | 250 g |
Jahody | 350 g |
Nízkokalorický jahodový sirup | 2 PL |
Bielka si oddelíme od žĺtok. Vymiešame tuhý sneh. Osobitne vymixujeme žĺtka, kakao, kefír, sódu b., prášok do pečiva a stéviu.
Obe hmoty si opatrne spojíme a rovnomerne rozotrieme na väčší plech (40x35 cm) vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170° C 15 minút.
Po upečení ešte horúce stočíme do rolády (aj s papierom) a zabalíme do vlhkej utierky. Necháme vychladnúť a až tak plníme krémom – vymixujeme tvaroh, jahody (bez šťavy) a jahodový sirup.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.