Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Mam pochybnosti vzdy ked kupujem cez internet, ale s vasim obchodom som bola spokojna a nakupim aj nabuduce.“
L. Melicherikova
Suroviny | |
Jemný tvaroh | 500 g |
Vajcia | 2 ks |
Špaldová BIO krupica | 25 PL |
Ružová soľ | štipka |
BIO kokosový cukor | 2 PL |
Sóda bikarbóna | štipka |
Cejlónska BIO škorica | 1/2 čl |
Postup:
Všetky suroviny okrem cukru a škorice vymiešame do jednotnej masy. Nesmie byť príliš hustá, inak budú guličky tvrdé.
Necháme chvíľku postáť a tvarujeme. Môžeme ale nemusíme naplniť. Ja som použila marcipán, vhodné by bolo aj nejaké ovocie (slivka, marhuľa,...).
Každú guličku v dlani roztlačíme do podoby placky, ktorú naplníme a znova uzavrieme.
Takto si spracujeme všetku masu a znova necháme odstáť.
Dáme variť vodu, ktorú mierne osolíme. Keď začne vrieť, guľky nahádžeme do vody. Ako náhle sa vyplavia na povrch, hrniec odstavíme a necháme cca 10 minút odstáť.
Potom ich povyberáme a obalíme v kokosovom cukre a škorici.
Podávame napr. s kyslou smotanou.
Z uvedeného množstvo mi vyšlo 15 guliek.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Mam pochybnosti vzdy ked kupujem cez internet, ale s vasim obchodom som bola spokojna a nakupim aj nabuduce.“
L. Melicherikova