Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaObčerstvenie plné bielkovín.
Suroviny | 11 ks |
Hrudkovitý tvaroh | 500 g |
Nízkotučný biely jogurt | 300 g |
Čerstvé/mrazené jahody | 350 g |
Vajíčka | 4 ks |
Kakao | 1 PL |
Burizóny bez príchute | |
Indonézska vanilka | 1/2 čl |
Jahodový sirup bez kalórií | |
Čokoládový dip bez kalórií |
V jednej miske rozmixujeme 250 g tvarohu, 150 g jogurtu, 2 celé vajcia a vanilku (tu môžeme primiešať aj stéviu alebo iné sladidlo podľa chuti). V druhej miske rovnako 250 g tvarohu, 150 g jogurtu, 2 celé vajcia, 1 PL kakaa a 2 PL čokoládového dipu bez cukru a kalórií.
Použijeme silikónové formy na muffiny. Na dno každej formy dáme 1 PL ,,vanilkového“ cesta.
Ak to máme hotové pokryjeme túto vrstvu ryžovými burizónmi bez príchute. Dáme ich toľko, aby sme pokryli celú vanilkovú vrstvu.
Na nich dáme 1 PL kakaového cesta.
A máme hotovo.
Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180° C – 35 minút. A potom pečieme pri teplote 200° C ďalších 15 minút.
Vyberieme z rúry a necháme dôkladne vychladnúť. Až tak vyklopíme a polejeme vychladeným jahodovým topingom, ktorý nám vznikol po rozmixovaní jahôd a 2 lyžíc jahodového sirupu bez kalórií.
Udržiavame v chladničke!
Z uvedeného množstva mi vyšlo 11 tortičiek.
Dobrú chuť.
„Dnes som od Vás dostal balík všetko bolo ako má byť. Ďakujem želám Vám veľa úspechov a veľa spokojných zákazníkov.“