Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dakujem za balik, prisiel v poriadku a vyrobky tiez... Obzvlast spokojna som s cajmi, ktore ocenila aj moja 6 rocna dcera... dakujem“
Kristína
Suroviny | |
Špaldová celozrnná múka | 400g |
Med | 50 ml |
Banán | 1/2 |
Mandľové maslo z nepražených mandlí BIO | 50 ml |
Rastlinné mlieko BIO - napr. mandľové | 100 ml |
Kokosový cukor BIO | 50 g |
Mleté BIO vlašské orechy | 50 g |
Perníkové korenie | 4 ČL |
Bezfosfátový prášok do pečiva | 1 ČL |
V miske premiešame múku, kokosový cukor, prášok do pečiva, korenie a pomleté vlašské orechy. Polovicu zrelého banánu roztlačíme v druhej miske, zalejeme rastlinným mliekom. Nakoniec pridáme med a mandľové maslo. Namiesto masla môžeme použiť aj kokosový olej.
Sypkú a lepkavú časť spolu premiešame. Vznikne nám krásne cesto, ktoré necháme na pár hodín odpočívať v chladničke. Ideálne cez noc.
Pečieme ich 10 - 15 minút v rozohriatej rúre na 150 - 170°C. Na záver môžeme medovníčky ozdobiť ako sa nám zapáči.
Prajeme krásne voňavé vianoce!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dakujem za balik, prisiel v poriadku a vyrobky tiez... Obzvlast spokojna som s cajmi, ktore ocenila aj moja 6 rocna dcera... dakujem“
Kristína