Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
Špaldová celozrnná múka | 400g |
Med | 50 ml |
Banán | 1/2 |
Mandľové maslo z nepražených mandlí BIO | 50 ml |
Rastlinné mlieko BIO - napr. mandľové | 100 ml |
Kokosový cukor BIO | 50 g |
Mleté BIO vlašské orechy | 50 g |
Perníkové korenie | 4 ČL |
Bezfosfátový prášok do pečiva | 1 ČL |
V miske premiešame múku, kokosový cukor, prášok do pečiva, korenie a pomleté vlašské orechy. Polovicu zrelého banánu roztlačíme v druhej miske, zalejeme rastlinným mliekom. Nakoniec pridáme med a mandľové maslo. Namiesto masla môžeme použiť aj kokosový olej.
Sypkú a lepkavú časť spolu premiešame. Vznikne nám krásne cesto, ktoré necháme na pár hodín odpočívať v chladničke. Ideálne cez noc.
Pečieme ich 10 - 15 minút v rozohriatej rúre na 150 - 170°C. Na záver môžeme medovníčky ozdobiť ako sa nám zapáči.
Prajeme krásne voňavé vianoce!
„Dobry den, opatovne chvalim za neuveritelnu rychlost dodavky tovaru. Prave mi postar doniesol balicek.:-)“