Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcela by som sa vám poďakovať za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky. Som veľmi rada, že som si vybrala práve váš internetový obchod.“
Radka Menichová
| Suroviny | |
| NEMASO už namočené* vo vode a precedené | 300 g |
| cibuľa, jemne nasekaná | 1ks |
| strúčiky cesnaku, nakrájané | 1-2ks |
| petržlen | 20 g |
| paprika pokrájaná | 50 g |
| citrónová šťava | |
| soľ a korenie | |
| ryžový papier | |
| olej na smaženie fritovanie | |
| Suroviny na Chilli omáčku | |
| zlatý sirup | 100 g |
| chilly vločky | 20 |
1. Osmažte všetky ingrediencie spolu v oleji. NEMASO + 200ml vody, močit max 10-15 min a dobre precediť. Vložte do mixéra. Dochuťte soľou, korením a citrónovou šťavou.
2. Rozmixujte a nechajte vychladnúť.
3. Zmiešajte zlatý sirup, chilli omáčku a chilli vločky.
4. Zmäkčite ryžový papier v studenej vode. Rozmixovanú zmes dajte na papier. Zahnite okraje a pevne zrolujte.
5. Valčeky smažte na približne 160-180 °C do zlata. Osušte pred podávaním na savom papieri
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcela by som sa vám poďakovať za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky. Som veľmi rada, že som si vybrala práve váš internetový obchod.“
Radka Menichová
