Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Práve som obdržala zásielku, ďakujem, spokojnosť nadmieru, ako v podstate vždy, ked od Vás nakúpim. ďakujem aj za pozornosti navyše.“
Daša Tirolová
 
            | Suroviny | |
| NEMASO už namočené* vo vode a precedené | 300 g | 
| cibuľa, jemne nasekaná | 1ks | 
| strúčiky cesnaku, nakrájané | 1-2ks | 
| petržlen | 20 g | 
| paprika pokrájaná | 50 g | 
| citrónová šťava | |
| soľ a korenie | |
| ryžový papier | |
| olej na smaženie fritovanie | |
| Suroviny na Chilli omáčku | |
| zlatý sirup | 100 g | 
| chilly vločky | 20 | 
1. Osmažte všetky ingrediencie spolu v oleji. NEMASO + 200ml vody, močit max 10-15 min a dobre precediť. Vložte do mixéra. Dochuťte soľou, korením a citrónovou šťavou.
2. Rozmixujte a nechajte vychladnúť.
3. Zmiešajte zlatý sirup, chilli omáčku a chilli vločky.
4. Zmäkčite ryžový papier v studenej vode. Rozmixovanú zmes dajte na papier. Zahnite okraje a pevne zrolujte.
5. Valčeky smažte na približne 160-180 °C do zlata. Osušte pred podávaním na savom papieri
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Práve som obdržala zásielku, ďakujem, spokojnosť nadmieru, ako v podstate vždy, ked od Vás nakúpim. ďakujem aj za pozornosti navyše.“
Daša Tirolová
