Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Darujte ZDRAVIE

Darujte ZDRAVIE

Vianoce sú za rohom a mnoho z nás sa ešte nerozhodlo ako čo možno najoriginálnejšie prekvapiť svojich blízkych. Ľudia utrácajú nepredstaviteľné množstvo financií na značkové oblečenie, kvalitnú kozmetiku, najnovšiu elektroniku, hračky z reklám, ktoré omrzia hneď za pár dní ako sviatky skončia a podobne.

Koniec koncov, nie je zdravie a šťastie ten najlepší dar zo všetkých? Určite sa viacerí zhodneme. Peniaze, láska, úspech - nič z toho nie je 100% ak nie sme zdraví. Darujte svojim priateľom a rodine darček, ktorí si nemožno kúpiť. Trvalé a zdravé návyky, sebadôveru, energiu, vitalitu, jednoducho darček, ktorý bude pretrvávať dlhšie ako aktuálna móda :)

Jedným zo skvelých spôsobov je darovať rôzne druhy potravinových alebo výživových doplnkov. Z našej širokej ponuky sme vybrali organické doplnky, v ktorých nenájdete žiadne chemické látky, umelé arómy, farbivá ani iné škodliviny.

Chlorella BIO

Zelená, sladkovodná riasa, ktorá pomáha detoxikovať, posilniť imunitný ale aj tráviaci systém. Je bohatá na rastlinné bielkoviny, beta-karotén a chlorofyl. Chlorella ponúka ideálnu kombináciu živín, ktorú naše telo potrebuje.

Aloe Arborescens

Inak nazývané aj ako Aloe stromovitá, ktorá je v porovnaní so známou Aloe vera efektívnejšia. Má priaznivé účinky najmä u ľudí s pokročilými nádorovými ochoreniami. Je to čistý, rastlinný produkt s medom a destilátom.

Konopná vláknina BIO

Obsahuje až 60% nerozpustnej vlákniny, ktorá podporuje pravidelné vyprázdňovanie. Pomáha tak odstrániť z tela škodlivé toxíny, prináša pocit plnosti a nasýtenia.

Alfalfa BIO

Ide o strukovinu s vysokým obsahom bielkovín. Je to ideálny doplnok pre fyzicky aktívnych ľudí, športovcov a pri rekonvalescencii. Priaznivo ovplyvňuje imunitný, tráviaci systém, močové cesty, prostatu. Pomáha telu detoxikovať a ochrániť ho od škodlivých účinkov voľných radikálov. Obsahuje menej známy vitamín U, ktorý podporuje ochranu žalúdka.

Nezabúdajte!

Vitamíny a iné doplnky výživy nie sú náhradou potravín. Nemôžu nahradiť všetky živiny a prínosy pestrej a vyváženej stravy. Môžu len vyplniť nutričné medzery vo vašej strave a dopomôcť k tomu, aby sme boli nutrične vyvážení a predišli tak rôznym chronickým ochoreniam.

Kto každý potrebuje takéto organické doplnky?
  • Tehotné a dojčiace ženy.
  • Vegetariáni, teda ľudia, ktorí nekonzumujú mäso a mäsové výrobky.
  • Vegáni - ľudia, ktorí nekonzumujú mäso ale aj produkty zvierat, vrátane masla, mlieka, smotany, vajec a podobne.
  • Každý, kto dodržiava nízko kalorickú diétu.
  • Deti a mladiství s nepravidelnými stravovacími návykmi.
  • Seniori.
  • Ľudia, ktorí často jedia spracované a rýchle občerstvenie.
  • Ľudia, ktorí prijímajú iba obmedzený okruh potravín.
  • A nakoniec tí, ktorí sa chcú nielen cítiť ale aj vyzerať dobre.

Váš dar pomôže podporiť naše poslanie!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem za promptné vybavenie mojej objednávky. Želám Vám všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov. “

Kulichová