Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Potraviny

Potraviny

Potraviny hýbu svetom. Sú základnou a pre človeka životne najdôležitejšou surovinou. Ich hlavnou úlohou je uspokojiť potreby človeka. Potraviny, ktoré ponúkame, sú produktmi prírody. Môžete si vybrať zo širokého sortimentu čajov, bylín, rastlinných olejov, tukov, sušených mliek, nápojov, sušených plodov, semien, káv, korenín, múk a pod. Našim cieľom je uspokojiť potreby každého človeka, ktorý navštívi našu stránku a pomôcť k dobrému zdravotnému stavu.

Byliny sprevádzajú naše životy po stáročia. Ľudia u nich hľadali pomoc pri ťažkostiach a problémoch so zdravím, zlepšovali si chuť jedál, vyrábali si rôzne nápoje, sirupy a odvary. Ľudia im pripisovali zázračné vlastnosti a niektoré využívali ako afrodiziakum. Mnohí dokonale poznali ich vlastnosti a účinky. Moderná veda nám osvetlila zloženie mnohých rastlín a pomohla vysvetliť ich pozitívny vplyv na ľudské telo. Aj dnes sa vraciame k bylinám a snažíme si s nimi pomôcť ku zdraviu. Preto na našej stránke ponúkame širokú paletu čajov, sušených bylín a bylinných zmesí. Obľúbené sú najmä ajurvédske a amazónske čaje, ktoré boli vytvorené s cieľom dosiahnuť rovnováhu medzi telom a dušou. Do produktov sme zaradili aj naše bylinky a rôzne ovocné čaje, ktoré prinášajú potešenie celej rodine.

Príroda od začiatku vekov dávala človeku plnohodnotnú stravu, oblečenie, prístrešie a ochranu. Civilizácie využívali všetky prírodné zdroje. Medzi ne patrili aj plody, semená a jadierka rastlín, ktoré boli a sú zdrojom prírodných cukrov, vitamínov a minerálnych látok. Medzi obľúbené pochutiny dodnes patrí káva a kakao. Pripravujú sa z nich chutné nápoje a rôzne maškrty, ktoré prinášajú povzbudenie, osvieženie a pocit šťastia. My Vám ponúkame najvyberanejší okruh sušených plodov, semien a jadierok, ktoré by nemali chýbať na žiadnom stole. Okrem toho väčšina z nich má blahodarné účinky na ľudský organizmus. Sú vhodným doplnkom na podporu zdravia. Naše kávy a kakao sú spestrením každodenného života. Svoju obľúbenú kávu si u nás nájde každý. Ponúkame špeciálne druhy káv, zelenú kávu, instantné kávy a kávu bez kofeínu.

Veľkú pozornosť verejnosti si v posledných rokoch vyslúžila stévia cukrová. Mnohí ju považujú za skvelú náhradu umelých sladidiel. Zaujímavý je fakt, že stévia obsahuje sladké látky, ktoré sú 300 krát sladšie ako sacharóza. Sladivé látky stévie, zvané steviolglykozidy, sú prírodným sladidlom, ktoré sa dnes teší veľkej obľube. Používa sa na sladenie nápojov, džúsov, štiav a má široké využitie aj v bežnej domácnosti. Okrem stéviových sladidiel, Vám môžeme ponúknuť aj iné prírodné sladidlá, ako napríklad agávový sirup, javorový sirup alebo kokosový cukor. Sú cennými náhradami klasického bieleho cukru.

Sme zástancami hesla „piť sa musí“. Všetci dobre vieme, že dodržiavanie pitného režimu je pre dobrý zdravotný stav dôležité. Okrem vody, môžeme smäd zahasiť aj ovocnými alebo zeleninovými šťavami a džúsmi. Sú vhodným spestrením pitného režimu a sú zdrojom mnohých pre organizmus významných látok. Zamerali sme sa na 100% BIO šťavy, džúsy a sirupy, ktoré sú prospešné z hľadiska zdravia. Tiež ponúkame niekoľko vín a pív v BIO kvalite.

Osobitú pozornosť sme venovali detskej výžive. Vieme, že každá mamička chce pre svoje dieťa len to najlepšie. Sme si vedomí veľkej zodpovednosti, ktorú každý rodič má, pri výbere detskej výživy. Rozhodli sme sa preto ponúknuť pestrú paletu BIO detskej výživy. Nájdete u nás chutné, výživné a ľahko stráviteľné kaše pre malé deti už od 4. mesiaca. Sú zložené z mliečnych, ovocných alebo cereálnych surovín, ktoré sú vysokej kvality a špeciálne vybrané na účel detskej výživy. Tiež máme v ponuke detské čaje, ktoré Vášmu dieťatku pomôžu so spánkom alebo v problémoch so zdravím. Bylinné zmesi sú zostavené pre mladý organizmus.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Zásielku mi dnes ráno doručili. Ďakujem. Super služba. Máte štyroch ďalších klientov, určite sa obrátia na vás aj moje kamošky.“

Ing. Katarína Balážová