Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Vyčarujte si doma ešte väčšiu predvianočnú atmosféru

Vyčarujte si doma ešte väčšiu predvianočnú atmosféru

Prichádza ten najkrajší čas z celého roka - milované Vianoce! Decembrový zhon každodenných povinností nás naplno vtiahol do svojho diania a mnohým sa častokrát zdá, že práve kvôli nim si naplno nevychutnávajú predvianočnú atmosféru. Krása sa ukrýva v maličkostiach a presne tie vďaka našim tipom premeníte na momenty, ktoré prebudia to pravé kúzlo prichádzajúcich vianočných sviatkov. Prečítajte si naše tipy, ako si doma vytvoriť ešte väčšiu atmosféru Vianoc a možno si niektorý z nich naozaj zamilujete a stane sa Vašou každoročnou predvianočnou tradíciou.

1. Vianočná hudba roztancuje každého z nás

Čaká na Vás predvianočné upratovanie domácnosti? Plánujete doma tradičné dekorovanie alebo zdobenie vianočného stromčeka? Spríjemnite si túto vianočnú prípravu a pri upratovaní či zdobení si pustite svoje obľúbené vianočné koledy. Výhodou kolied a vianočných piesní je ich sezónnosť, ktorá sa väčšinou ohraničuje len na december, preto sa ich nikdy nenasýtime a vždy nás príjemne v období Vianoc potešia a naladia. Tradičné slovenské alebo zahraničné? Výber je na Vás! Máte celá rodinka v obľube spoločné zdobenie vianočného stromčeka? Nalaďte sa spoločne s vianočnou hudbou na vlnu prichádzajúcich Vianoc. Kto vie, možno koledy roztancujú i netanečníkov :)

2. Nájdite si chvíľku na šálku svojho obľúbeného čaju

Viete, čo sa hovorí, že čaj pijeme, aby sme zabudli na hluk tohto sveta. Niečo na tom veru bude a predovšetkým v období predvianočného zhonu a stresu, ktorý nás každoročne dobieha. Nikto z nás však nie je tak zaneprázdnený, aby si nenašiel pár minút a nevypol myseľ pri šálke čaju. Urobte z toho svoj večerný rituál a vždy hodinku pred spaním odložte v mysli všetky svoje starosti na ďalšie ráno. A aký čaj vyčaruje Vianoce? Poznáte Vianočný čaj od Agrokarpaty? V spojení s medom sa stane horúcim vianočným objatím, ktoré prebudí kúzlo adventu.

3. Kde je perníčková, škoricová alebo punčová vôňa, tam sú Vianoce

Škoricové a perníkové korenie má množstvo skvelým využití v kuchyni. Okrem tradičného pečenia koláčikov, sú skvelé i do raňajkovej kaše alebo milkshakeu. Vyskúšali ste, že už chai latte s pridaním mletej škorice a mletého zázvoru? A čo tradičné varené víno alebo punč?

4. Zoznámte sa s aroma lampou a vonnými olejmi

Poznáte aroma lampu alebo difuzer? Jednoduchý pomocník, ktorý vyčaruje u Vás doma výnimočnú vôňu podľa predstáv! Stavte na vonné éterické oleje s vôňami, ktoré vo Vás prebúdzajú vianočného ducha a rozvoňajte Váš domov prichádzajúcimi Vianocami.

5. Relax v horúcej vani

Pred Vianocami je toho na nás veľa a nedostatočným odpočinkom sa všetko ešte viac odzrkadlí na našom fyzickom, ale i psychickom zdraví. Doprajte si horúci kúpeľ vo vani a zrelaxujte svoje telo i myseľ, ktoré sú unavené po náročnom dni plnom povinností, stresu a predvianočných príprav. Vedeli ste, že Natura Siberica má vo svojej ponuke cédrovú protistresovú penu do kúpeľa? A je naozaj úžasná! Nie len, že prirodzene podporuje hydratáciu pokožky, ale predovšetkým zmierňuje únavu, stres a pomáha telu dosiahnuť pocit psychickej i fyzickej pohody.

6. Aspoň jeden vianočný príbeh počas adventu

Máme skvelý nápad pre všetkých milovníkov kníh! Dajte si predsavzatie, že pred Vianocami prečítate aspoň jednu knižku, ktorá bude vo vianočnej tematike. Každý večer pár strán alebo ráno pri pití kávičky. Nie ste knihomoľ? Nevadí! Doprajte si filmový večer s rodinkou. Vianočné príbehy nám odjakživa pripomínajú, čo je pravou podstatou Vianoc a práve vďaka nim si viac uvedomíme, že vianočné nákupy, prípravy a darčeky, za ktorými sa tak náhlime, nie sú na Vianociach to najdôležitejšie.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Vážení priatelia, vážený tím Bio Care....Som veľmi milo prekvapená rýchlo expedíciou výrobku až do mojej domácnosti...Vyslovujem Vám obdiv a poďakovanie...Tu vidím,ako si vážite svojich klientov, ktorí Vás potrebujú vo svojej nemoci najviac a poctivo pristupujete k svojej práci...Určite budem Vaše služby využívať aj naďalej... Veľa úspechov želám!!!“

Zuzana Renčková