Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Som ,,hlboko znepokojený,, s dodacou lehotou. Čakal som balík za cca 2-3 dni a vy ste mi ho doručili na druhý deň. Ste super!!!“
Štefan Teyerl
Suroviny | |
Ryžová krupica | 130 g |
BIO nepražené kakao v prášku | 30 g |
BIO kokosový cukor | 150 g |
Vajcia | 2 ks |
Prepustené maslo GHI | 150 g |
Horká BIO čokoláda (75%) | 200 g |
BIO kypriaci prášok do pečiva | 5 g |
Banány | 3 ks (cca 440 g) |
Čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli. Oddelíme si vajíčka.
V jednej mise si vymiešame maslo izbovej teploty spolu s cukrom a žĺtkami. Pridáme vidličkou roztlačené banány a ďalej miešame. Primiešame roztopenú, mierne vychladenú čokoládu.
V druhej mise si zmiešame múku, kakao a PDP. Sypkú zmes postupne pridávame k tekutej zmesi (obsah prvej misy).
Nakoniec jemne vmiešame bielka vyšľahané do peny. Zmes vylejeme do papierom vystlaného menšieho plechu na pečenie.
Pečieme pri teplote 180°C cca 25min.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Som ,,hlboko znepokojený,, s dodacou lehotou. Čakal som balík za cca 2-3 dni a vy ste mi ho doručili na druhý deň. Ste super!!!“
Štefan Teyerl