Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem pekne dnes ráno mi došiel balíček veľká spokojnost, pekný deň vám prajem a všetko dobre kuchtova Alena ešte raz velke DAKUJEM“
Alenka
| Suroviny | |
| Cvikla | 500 g |
| Čokoládový sirup bez kalórií | 2 PL |
| Vajcia | 3 ks |
| BIO pohánková múka | 120 g |
| Maslo GHI | 120 g |
| BIO Horká čokoláda 80% | 220 g |
| Tekutá stévia | Podľa chuti |
| Kokosový olej |
Cviklu dáme variť na cca 1 hodinu, kým nezmäkne. Ošúpanú ju nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Nad parou si roztopíme všetku čokoládu spolu s maslom. Tieto obe hmoty spolu zmiešame. Pridáme vajíčka, ktoré sme si predtým rozšľahali spolu s čokoládovým sirupom a stéviou. Nakoniec zľahka vmiešame múku.
Hmotu si vylejeme na veľký plech na pečenie, vymastený kokosovým olejom a vysypaný pohánkovou múkou.
Pečieme v predhriatej rúre. Prvých 15 minút pri teplote 150° C a ďalších 15 minút pri teplote 180° C.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem pekne dnes ráno mi došiel balíček veľká spokojnost, pekný deň vám prajem a všetko dobre kuchtova Alena ešte raz velke DAKUJEM“
Alenka
