Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcela by som Vám poďakovať za expresne rýchle vybavenie mojej objednávky. Keď som si tovar objednávala, mali ste na stránke informáciu, že tovar naskladňujete a malo by to trvať cca 2-4 dni. Tak som rátala s tým, že doručenie bude trvať aj týždeň. Nakoniec to bolo tak, že v pondelok som objednávala a v stredu som už mala tovar na Zásielkovni. Taký servis nemajú hocikde. Som za takýto rýchly servis veľmi vďačná a určite to nebol môj posledný nákup u Vás.“
Zelinková
Suroviny | |
Cvikla | 500 g |
Čokoládový sirup bez kalórií | 2 PL |
Vajcia | 3 ks |
BIO pohánková múka | 120 g |
Maslo GHI | 120 g |
BIO Horká čokoláda 80% | 220 g |
Tekutá stévia | Podľa chuti |
Kokosový olej |
Cviklu dáme variť na cca 1 hodinu, kým nezmäkne. Ošúpanú ju nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Nad parou si roztopíme všetku čokoládu spolu s maslom. Tieto obe hmoty spolu zmiešame. Pridáme vajíčka, ktoré sme si predtým rozšľahali spolu s čokoládovým sirupom a stéviou. Nakoniec zľahka vmiešame múku.
Hmotu si vylejeme na veľký plech na pečenie, vymastený kokosovým olejom a vysypaný pohánkovou múkou.
Pečieme v predhriatej rúre. Prvých 15 minút pri teplote 150° C a ďalších 15 minút pri teplote 180° C.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcela by som Vám poďakovať za expresne rýchle vybavenie mojej objednávky. Keď som si tovar objednávala, mali ste na stránke informáciu, že tovar naskladňujete a malo by to trvať cca 2-4 dni. Tak som rátala s tým, že doručenie bude trvať aj týždeň. Nakoniec to bolo tak, že v pondelok som objednávala a v stredu som už mala tovar na Zásielkovni. Taký servis nemajú hocikde. Som za takýto rýchly servis veľmi vďačná a určite to nebol môj posledný nákup u Vás.“
Zelinková