Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Balíček prišiel v poriadku, prekvapili ste ma rýchlosťou dodávky. Ďakujem krásne aj za darčeky... som veľmi spokojná a budem Váš obchod odporúčať aj známym Usmiaty.“
Zuzana Fleischhackerová
Suroviny | |
Cvikla | 500 g |
Čokoládový sirup bez kalórií | 2 PL |
Vajcia | 3 ks |
BIO pohánková múka | 120 g |
Maslo GHI | 120 g |
BIO Horká čokoláda 80% | 220 g |
Tekutá stévia | Podľa chuti |
Kokosový olej |
Cviklu dáme variť na cca 1 hodinu, kým nezmäkne. Ošúpanú ju nakrájame a ponorným mixérom rozmixujeme na kašu. Nad parou si roztopíme všetku čokoládu spolu s maslom. Tieto obe hmoty spolu zmiešame. Pridáme vajíčka, ktoré sme si predtým rozšľahali spolu s čokoládovým sirupom a stéviou. Nakoniec zľahka vmiešame múku.
Hmotu si vylejeme na veľký plech na pečenie, vymastený kokosovým olejom a vysypaný pohánkovou múkou.
Pečieme v predhriatej rúre. Prvých 15 minút pri teplote 150° C a ďalších 15 minút pri teplote 180° C.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Balíček prišiel v poriadku, prekvapili ste ma rýchlosťou dodávky. Ďakujem krásne aj za darčeky... som veľmi spokojná a budem Váš obchod odporúčať aj známym Usmiaty.“
Zuzana Fleischhackerová