Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
Biela cibuľa | 1 ks |
Tekvica hokkaido (ošúpané) | 1,3 kg |
Zemiaky (ošúpané) | 140 g |
Mrkva (ošúpaná) | 130 g |
Cesnak | 1 strúčik |
Voda | 1,6 l |
GHI-prepustené maslo | 1 PL |
Ružová soľ | 1 PL |
Mleté biele korenie | 1/2 čl |
Mletý zázvor | štipka |
Nové korenie | 2 guličky |
Cejlónska škorica BIO | 1/4 čl |
Muškátový oriešok | štipka |
Čerstvé lístky ligurčeka (ak nemáme použijeme sušený) | 3 ks |
Tekvicový olej | podľa chuti |
Najprv si opražíme na drobno nakrájanú cibuľu na masle, pridáme vodu, na malé kúsky nakrájanú mrkvu, zemiaky, cesnak, listy ligurčeka a nakoniec hokkaido.
Postupne popridávame všetky uvedené koreniny okrem muškátového oriešku. Ten nastrúhame tesne pred dovarením.
Keď je všetka zelenina mäkká, vyberieme listy ligurčeka, nové korenia a rozmixujeme ponorným mixérom do podoby hladkého krému.
Podávame s tekvicovým olejom a čerstvou petržlenovou vňaťou.
Ak používame sušený ligurček pridáme ho až ku koncu varenia!
„Ďakujem velmi pekne za vybavenú objednávku v super rýchlom konaní. Balík dnes došiel:-)“