Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dneska mi prišiel balík, ďakujem veľmi pekne teším sa aj z darčekov aj z celej zásielky. Teším sa keď si objednám nabudúce.“
Zuzana Mojžišová
Suroviny | |
Biela cibuľa | 1 ks |
Tekvica hokkaido (ošúpané) | 1,3 kg |
Zemiaky (ošúpané) | 140 g |
Mrkva (ošúpaná) | 130 g |
Cesnak | 1 strúčik |
Voda | 1,6 l |
GHI-prepustené maslo | 1 PL |
Ružová soľ | 1 PL |
Mleté biele korenie | 1/2 čl |
Mletý zázvor | štipka |
Nové korenie | 2 guličky |
Cejlónska škorica BIO | 1/4 čl |
Muškátový oriešok | štipka |
Čerstvé lístky ligurčeka (ak nemáme použijeme sušený) | 3 ks |
Tekvicový olej | podľa chuti |
Najprv si opražíme na drobno nakrájanú cibuľu na masle, pridáme vodu, na malé kúsky nakrájanú mrkvu, zemiaky, cesnak, listy ligurčeka a nakoniec hokkaido.
Postupne popridávame všetky uvedené koreniny okrem muškátového oriešku. Ten nastrúhame tesne pred dovarením.
Keď je všetka zelenina mäkká, vyberieme listy ligurčeka, nové korenia a rozmixujeme ponorným mixérom do podoby hladkého krému.
Podávame s tekvicovým olejom a čerstvou petržlenovou vňaťou.
Ak používame sušený ligurček pridáme ho až ku koncu varenia!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dneska mi prišiel balík, ďakujem veľmi pekne teším sa aj z darčekov aj z celej zásielky. Teším sa keď si objednám nabudúce.“
Zuzana Mojžišová