Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“
Anna
Potrebujeme | |
Veľká cibuľa | 1 ks |
Dijonska horčica | 1 PL |
Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL |
Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL |
Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) |
Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl |
Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL |
Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky |
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za rýchle a bezproblémové vybavenie objednávky čajov, ktoré som akútne potrebovala. Som príjemne prekvapená sortimentom, ktorý máte v ponuke, vašim prístupom k zákazníkovi, dôkladným zabalením tovaru a po tejto skúsenosti som sa stala vašou vernou zákazníčkou.“
Anna