Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Vážená spoločnosť Biocare! Ďakujem pekne za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky /Dračia krv/. Po včerajšom oznámení telefónom a mailom mi dnes doobeda poštárka doručila balíček. Ďakujem aj za priložený malý darček, som veľmi spokojný.“
PhDr. Štefan Slisz
Potrebujeme | |
Veľká cibuľa | 1 ks |
Dijonska horčica | 1 PL |
Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL |
Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL |
Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) |
Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl |
Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL |
Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky |
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Vážená spoločnosť Biocare! Ďakujem pekne za veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky /Dračia krv/. Po včerajšom oznámení telefónom a mailom mi dnes doobeda poštárka doručila balíček. Ďakujem aj za priložený malý darček, som veľmi spokojný.“
PhDr. Štefan Slisz