Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová
Suroviny | |
Pór | 1 ks (cca 400g) |
Mrkva (ošúpaná) | 80 g |
Zemiaky (ošúpané) | 220 g |
Petržlen | 10 g |
Kurací vývar | 600 ml |
GHI-prepustené maslo | 1/2 PL |
Ružová soľ | podľa chuti |
Mleté biele korenie | podľa chuti |
Mleté chilli | štipka |
Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová