Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dnes mi prišiel nákup. Som maximálne spokojná. Veľmi pekne ďakujem i za pribalené darčeky. Určite ešte u vás budem nakupovať a rada vás odporúčim svojim známym.“
Ing. Pšenková
Suroviny | |
Pór | 1 ks (cca 400g) |
Mrkva (ošúpaná) | 80 g |
Zemiaky (ošúpané) | 220 g |
Petržlen | 10 g |
Kurací vývar | 600 ml |
GHI-prepustené maslo | 1/2 PL |
Ružová soľ | podľa chuti |
Mleté biele korenie | podľa chuti |
Mleté chilli | štipka |
Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dnes mi prišiel nákup. Som maximálne spokojná. Veľmi pekne ďakujem i za pribalené darčeky. Určite ešte u vás budem nakupovať a rada vás odporúčim svojim známym.“
Ing. Pšenková