Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia
| Suroviny | |
| Pór | 1 ks (cca 400g) |
| Mrkva (ošúpaná) | 80 g |
| Zemiaky (ošúpané) | 220 g |
| Petržlen | 10 g |
| Kurací vývar | 600 ml |
| GHI-prepustené maslo | 1/2 PL |
| Ružová soľ | podľa chuti |
| Mleté biele korenie | podľa chuti |
| Mleté chilli | štipka |
Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
