Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Veľmi pekne ďakujem za promptné vybavenie objednávky a milý prístup kolegyne, ktorá obj. vybavovala.“
Monika Valachovičová
Suroviny | |
Pór | 1 ks (cca 400g) |
Mrkva (ošúpaná) | 80 g |
Zemiaky (ošúpané) | 220 g |
Petržlen | 10 g |
Kurací vývar | 600 ml |
GHI-prepustené maslo | 1/2 PL |
Ružová soľ | podľa chuti |
Mleté biele korenie | podľa chuti |
Mleté chilli | štipka |
Najprv si na prepustenom masle (ghí) si do zlatista orestujeme na tenko nakrájaný pór. Potom zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme, pridáme mrkvu, petržlen zemiaky a štipku chilli. Zakryjeme a dusíme do mäkka.
Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme ponorným mixérom a podávame.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Veľmi pekne ďakujem za promptné vybavenie objednávky a milý prístup kolegyne, ktorá obj. vybavovala.“
Monika Valachovičová