Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
Voda | 250 ml |
Bezlepková múka Schär – Mix it alebo Mix B | 280 g |
BIO kokosový cukor | 2 PL |
Prepustené maslo ghí | 80 g |
Hrudkovitý tvaroh | 250 g |
Slivky - čerstvé alebo zavárané | podľa chuti |
Mletá škorica | 1/2 ČL |
Stévia | podľa chuti |
Čerstvé droždie | 1/2 kocky |
Ovocný džem BIO | podľa chuti |
V horúcej vode necháme rozpustiť kokosový cukor a maslo. Keď je voda vlažná, pridáme ½ kocky droždia a necháme prikryté podkysnúť.
Potom pridáme múku a varechou ju zamiešame do kvásku. Ručným mixérom cesto ďalej miesime a pridávame ešte múku (kým sa cesto neodlepuje od stien misky (cca 20-30 g).
Znova zakryjeme a necháme vykysnúť. Potom cesto prstami roztlačíme na menší maslom vymastený plech.
Potrieme džemom, poukladáme slivky a posypeme tvarohom zmiešaným so škoricou a stéviou.
Pečieme pri teplote 180ºC – cca 45 minút.
Dobrú chuť.
„Dobrý večer, veľmi pekne Vám ďakujem. Musím povedať,že máte veľmi dobre spracovaný e-shop.“