Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dnes som si balik prevzala na poste, dosiel v poriadku - tesim sa :-)“
Miriama Kováč Darabošová
Suroviny | |
Voda | 250 ml |
Bezlepková múka Schär – Mix it alebo Mix B | 280 g |
BIO kokosový cukor | 2 PL |
Prepustené maslo ghí | 80 g |
Hrudkovitý tvaroh | 250 g |
Slivky - čerstvé alebo zavárané | podľa chuti |
Mletá škorica | 1/2 ČL |
Stévia | podľa chuti |
Čerstvé droždie | 1/2 kocky |
Ovocný džem BIO | podľa chuti |
V horúcej vode necháme rozpustiť kokosový cukor a maslo. Keď je voda vlažná, pridáme ½ kocky droždia a necháme prikryté podkysnúť.
Potom pridáme múku a varechou ju zamiešame do kvásku. Ručným mixérom cesto ďalej miesime a pridávame ešte múku (kým sa cesto neodlepuje od stien misky (cca 20-30 g).
Znova zakryjeme a necháme vykysnúť. Potom cesto prstami roztlačíme na menší maslom vymastený plech.
Potrieme džemom, poukladáme slivky a posypeme tvarohom zmiešaným so škoricou a stéviou.
Pečieme pri teplote 180ºC – cca 45 minút.
Dobrú chuť.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dnes som si balik prevzala na poste, dosiel v poriadku - tesim sa :-)“
Miriama Kováč Darabošová