Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Zasielka dosla v poriadku,vsetko v 100% stave a rychlo,presne ako som objednal. “
Zenovitz
Suroviny na cesto | |
Pomleté vlašské orechy | 300 g |
Vajcia | 6 ks |
Prášok do pečiva | 2 ČL |
Instantná škoricová káva | 3 ČL |
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
Kokosový olej | |
Suroviny na krém | |
Hustý grécky jogurt bez chuti | 2 balenia |
Pomletá škorica | cca 1/4 z ČL |
Suroviny na dozdobenie | |
Nasekané mandle | |
Drvené kakaové bôby |
Oddelíme žĺtka od bielok. Osobitne vyšľaháme bielka a v druhej miske vajcia, prášok do pečiva, stéviu. Kávu rozpustíme v 0,02 l vody a vmiešame do žĺtkovej zmesi.
Potom obe zmesi pomaly spojíme s pomletými orechmi. Ručne! (nie mixérom).
Vylejeme do vymastenej okrúhlej tortovej formy.
Pečieme v predhriatej rúre na 170° C - 30 minút.
Po vychladnutí si zmiešame jogurty, škoricu a stéviu a koláč dozdobíme. Posypeme podľa chuti mandľami, kakaovými bôbmi a podobne.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Zasielka dosla v poriadku,vsetko v 100% stave a rychlo,presne ako som objednal. “
Zenovitz