Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Včera som si u Vás objednal tovar, dnes ho už mám doma a ešte som dostal aj šejker ako darček, ktorý mi akurát prišiel vhod. Máte už dlho výborné služby, musím Vás pochváliť ;-) Ďakujem a pekný deň!“
Justín
 
            | Suroviny na cesto | |
| Pomleté vlašské orechy | 300 g | 
| Vajcia | 6 ks | 
| Prášok do pečiva | 2 ČL | 
| Instantná škoricová káva | 3 ČL | 
| Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
| Kokosový olej | |
| Suroviny na krém | |
| Hustý grécky jogurt bez chuti | 2 balenia | 
| Pomletá škorica | cca 1/4 z ČL | 
| Suroviny na dozdobenie | |
| Nasekané mandle | |
| Drvené kakaové bôby | 
Oddelíme žĺtka od bielok. Osobitne vyšľaháme bielka a v druhej miske vajcia, prášok do pečiva, stéviu. Kávu rozpustíme v 0,02 l vody a vmiešame do žĺtkovej zmesi.
Potom obe zmesi pomaly spojíme s pomletými orechmi. Ručne! (nie mixérom).
Vylejeme do vymastenej okrúhlej tortovej formy.
Pečieme v predhriatej rúre na 170° C - 30 minút.
Po vychladnutí si zmiešame jogurty, škoricu a stéviu a koláč dozdobíme. Posypeme podľa chuti mandľami, kakaovými bôbmi a podobne.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Včera som si u Vás objednal tovar, dnes ho už mám doma a ešte som dostal aj šejker ako darček, ktorý mi akurát prišiel vhod. Máte už dlho výborné služby, musím Vás pochváliť ;-) Ďakujem a pekný deň!“
Justín
