Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Pekný podvečer. Už som objednávku aj zacvakal cez Banku a ohľadom spokojnosti, tá zatiaľ bola nadmerná, čo som aj deklaroval. A teraz sa teším na nové veci od Vás. Prajem veľkú a spokojnú klientelu a všetko najsamlepšie. “
Michal
| Suroviny | |
| Proteínové cestoviny MaxSport | 70 g |
| Kuracie mäso | 100 g |
| Tofu | 70 g |
| Olivový olej | 10 ml |
| Pesto rosso so sušenými paradajkami BIO | 80 g |
| Morská soľ | štipka |
| Sezam lúpaný | 1 čajová lyžička |
| Cibuľa | Podľa potreby |
Koľko málo stačí ku krajšiemu dňu- stačí pripraviť jedlo, ktoré poteší naše chuťové bunky a dodá nášmu telu energiu. Hlavnou výhodou proteínových cestovín je ich bielkovinové zloženie a nízky obsah kalórií. Už ste ich vyskúšali? Táto náhrada klasických špagiet by si jednoznačne mala nájsť svoje zaslúžené miesto v každom jedálničku. Ukuchtite si ich v kombinácií s pestom a pridajte svoje obľúbené mäsko, syr alebo vegánsky tempeh. V našom recepte bolo použité BIO pesto rosso so sušenými paradajkami, kuracie mäsko a tofu osmažené na panvici s cibuľkou.
1. Do hrnca pridáme cca 500 ml vody, ktorú osolíme, pridáme proteínové cestoviny a varíme ich cca 8 až 10 minút.
2. Uvarené cestoviny poriadne scedíme od vody.
3. Na panvici s použitím olivového oleja si pripravíme kuracie mäsko.
4. Keď je mäso dostatočne tepelne upravené, pridáme cibuľku a na kocky nakrájané tofu.
5. Mäso, tofu a cibuľku spoločne smažíme na pa olivovom oleji cca 5 minút.
6. V samostatnom hrnci tepelne upravíme pesto, ktoré následne spojíme s cestovinami a pridáme ostatné suroviny z panvice.
7. Podávame posypané sezamom alebo obľúbeným syrom.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Pekný podvečer. Už som objednávku aj zacvakal cez Banku a ohľadom spokojnosti, tá zatiaľ bola nadmerná, čo som aj deklaroval. A teraz sa teším na nové veci od Vás. Prajem veľkú a spokojnú klientelu a všetko najsamlepšie. “
Michal
