Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za objednávku, prišla rýchlo a v poriadku. Ešte raz ďakujem. “
Šimová
Vynikajúce pyré plné BIO zeleniny – opekané hokkaido, paprika, paradajky, cibuľa a koreniny. Vhodné obzvlášť k šťavnatému mäsu.<
Suroviny | |
Biela cibuľa (očistená) | 140 g |
Tekvica hokkaido (ošúpaná) | 530 g |
Paradajky (olúpané) | 400 g |
Biela paprika (očistená, nakrájaná) | 160 g |
Kokosový olej | 1 PL |
Ružová soľ | 1 čl |
Mleté, čierne korenie | 1 čl |
Údená, červená paprika | 1 čl |
Čerstvá pažítka a zeler (ak nemáme použijeme sušenú) | podľa chuti |
Sójová omáčka Tamari | 1 PL |
Malinové balsamico (ak nemáme použijeme klasické) | 1 čl |
Najprv očistíme cibuľu, ktorú dáme upražiť na miernom ohni. Zatiaľ čo sa cibuľa pomaly opeká očistíme si hokkaido, nakrájame ho na malé kúsky a pridáme k cibuli. Asi na 3 minútky prudko opečieme, opäť stíšime a pridáme všetky koreniny, potom nakrájanú papriku, paradajky, pažítku a zeler. Ešte asi 5 minút opekáme na silnejšom ohni, potom zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť do mäkka.
Keď je hokkaido aj paprika mäkká, zmes rozmixujeme ponorným mixérom a môžeme podávať.
Napr. s grilovaným filetom z kuracích pŕs.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za objednávku, prišla rýchlo a v poriadku. Ešte raz ďakujem. “
Šimová