Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dobrý deň, chcem Vám veľmi pekne poďakovať za perfektne a rýchlo vybavenú objednávku a tiež za taštičku plnú milých drobností, veľmi ste ma potešili. Prajem celému Vášmu tímu nech sa Vám dobre darí v práci aj v osobnom živote.“
G.Erhardtová
Korpus | |
BIO pomleté vlašské orechy | 1 PL |
BIO nepražené kakao v prášku | 1 PL |
BIO kokosový cukor | 50 g |
Vajcia | 3 ks |
Pšeničná grahamová múka | 2 PL |
Vanilka | podľa chuti |
BIO kypriaci prášok do pečiva | 1 čl |
Krém | |
Čerstvé maslo | 100 g |
BIO ryžový nápoj | 250 ml |
BIO pudingový prášok (vanilka) | 1 balenie |
Vanilka | podľa chuti |
Jemný nízkotučný tvaroh | 200 g |
BIO kokosový cukor | podľa chuti |
Postup:
Najprv vymiešame vajíčka s vanilkou a cukrom do peny, potom pridáme zvyšok surovín. Pečieme na menšom plechu, ktorý si vystelieme papierom na pečenie ( 180 ˚C – 20 minút).
Zatiaľ si uvaríme puding z ryžového mlieka, vanilky, podľa chuti aj cukru a pudingového prášku. Necháme vychladnúť.
Maslo si vymixujeme do peny spolu s cukrom, pridáme puding a tvaroh.
Natrieme na upečený, vychladený korpus a necháme stuhnúť v chladničke. Pri podávaní posypeme nastrúhanou čokoládou.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dobrý deň, chcem Vám veľmi pekne poďakovať za perfektne a rýchlo vybavenú objednávku a tiež za taštičku plnú milých drobností, veľmi ste ma potešili. Prajem celému Vášmu tímu nech sa Vám dobre darí v práci aj v osobnom živote.“
G.Erhardtová