Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“
Vojtylová
 
            Osviežujúci dezert plný bielkovín, bez pečenia.
| Suroviny na korpus | |
| Kokosový olej | 70 g | 
| Pomleté vlašské orechy | 30 g | 
| Strúhaný kokos | 30 g | 
| Celý mak | 30 g | 
| Bezlepkové piškóty | 10 ks | 
| Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
| Suroviny na plnku | |
| Jemný nízkotučný tvaroh | 500 g | 
| Vanilkový lusk | 1 ks | 
| Želatína bez príchute | 1 balenie | 
| Želatína s jahodovou príchuťou | 1 balenie | 
| Banán | 1 ks | 
| Jahody | množstvo podľa chuti | 
| Nízkotučný cmar | 150 ml | 
| Nízkotučné kakao v prášku | 10 g | 
| Drvené kakaové bôby | 10 g + hrsť na dozdobenie | 
Najprv si pripravíme korpus. Všetky ingrediencie ručne zmiešame a vtlačíme do malej okrúhlej formy na pečenie, kde si na dno dáme potravinovú fóliu. Dáme stuhnúť do chladničky a zatiaľ pripravíme plnky.
Tvaroh si rozdelíme na 3 rovnaké časti do 3 misiek.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Srdečná vďaka s vašimi službami som veľmi spokojná, nech sa vám darí! s pozdravom“
Vojtylová
