Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem len povedat, ze odkedy moj syn uziva rakytnikovy sirup, je zdravsi o 100%. Uzival niekolko vitaminovych pripravkov,ale nic nepomohlo. Mozem len odporucit vase pripravky a obchod.“
Jancichova Monika
Osviežujúci dezert plný bielkovín, bez pečenia.
| Suroviny na korpus | |
| Kokosový olej | 70 g |
| Pomleté vlašské orechy | 30 g |
| Strúhaný kokos | 30 g |
| Celý mak | 30 g |
| Bezlepkové piškóty | 10 ks |
| Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti | |
| Suroviny na plnku | |
| Jemný nízkotučný tvaroh | 500 g |
| Vanilkový lusk | 1 ks |
| Želatína bez príchute | 1 balenie |
| Želatína s jahodovou príchuťou | 1 balenie |
| Banán | 1 ks |
| Jahody | množstvo podľa chuti |
| Nízkotučný cmar | 150 ml |
| Nízkotučné kakao v prášku | 10 g |
| Drvené kakaové bôby | 10 g + hrsť na dozdobenie |
Najprv si pripravíme korpus. Všetky ingrediencie ručne zmiešame a vtlačíme do malej okrúhlej formy na pečenie, kde si na dno dáme potravinovú fóliu. Dáme stuhnúť do chladničky a zatiaľ pripravíme plnky.
Tvaroh si rozdelíme na 3 rovnaké časti do 3 misiek.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem len povedat, ze odkedy moj syn uziva rakytnikovy sirup, je zdravsi o 100%. Uzival niekolko vitaminovych pripravkov,ale nic nepomohlo. Mozem len odporucit vase pripravky a obchod.“
Jancichova Monika
