Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Tvarohovo-ovocná nepečená torta

Tvarohovo-ovocná nepečená torta

Osviežujúci dezert plný bielkovín, bez pečenia.

Suroviny na korpus
Kokosový olej 70 g
Pomleté vlašské orechy 30 g
Strúhaný kokos 30 g
Celý mak 30 g
Bezlepkové piškóty 10 ks
Stévia alebo iné sladidlo podľa chuti
Suroviny na plnku
Jemný nízkotučný tvaroh 500 g
Vanilkový lusk 1 ks
Želatína bez príchute 1 balenie
Želatína s jahodovou príchuťou 1 balenie
Banán 1 ks
Jahody množstvo podľa chuti
Nízkotučný cmar 150 ml
Nízkotučné kakao v prášku 10 g
Drvené kakaové bôby 10 g + hrsť na dozdobenie

Najprv si pripravíme korpus. Všetky ingrediencie ručne zmiešame a vtlačíme do malej okrúhlej formy na pečenie, kde si na dno dáme potravinovú fóliu. Dáme stuhnúť do chladničky a zatiaľ pripravíme plnky.
Tvaroh si rozdelíme na 3 rovnaké časti do 3 misiek.

  • odrazky1. časť – 1/3 tvarohu, stévia, ? vanilkového lusku, 50 ml cmaru, 1/3 želatíny.
  • 2. časť – 1/3 tvarohu, stévia, kakao, kakaové bôby, 50 ml cmaru, 1/3 želatíny.
  • 3. časť – 1/3 tvarohu, stévia, ? vanilkového lusku, 50 ml cmaru, 1/3 želatíny.
Pripravíme si teda 3 plnky, ktoré stačí vymiešať lyžicou. Želatínu si pripravíme podľa návodu a vmiešame až keď máme všetko nachystané. Teda keď máme vymiešané plnky, stuhnutý korpus, nakrájané ovocie.
Postupne vrstvíme: 1.časť plnky, na to poukladáme nakrájané jahody, pridáme čokoládovú vrstvu, nakrájaný banán a posledné vanilkovú vrstvu. Všetko dáme stuhnúť, tak aby sme mohli naliať jahodovú želatínu, ktorú si tiež pripravíme podľa návodu, ozdobíme kakaovými bôbmi a necháme stuhnúť až do ďalšieho dňa!

Dobrú chuť!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Ďakujem za objednávku, prišla rýchlo a v poriadku. Ešte raz ďakujem. “

Šimová