Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„S Vašimi produktami, službami a zákazníckym prístupom som veľmi spokojná, preto Vás priebežne odporúčam aj ďalším potenciálnym zákazníkom - rodine, známym. Tí ktorí už cez Váš obchod nakúpili, sú tiež spokojní. Takže Vás budem odporúčať naďalej a ďakujem za spoluprácu.“
Adriana Kiripolská
 
            | Suroviny | |
| NEMASO - rastlinná alternatíva mäsa | 50 g | 
| Tortilla | 1 ks | 
| Biely jogurt | 100 g | 
| Cesnak kuchynský | strúčik | 
| Cibuľa | Podľa chuti | 
| Olivový olej | 15 ml | 
| Morská soľ | Štipka | 
| Bylinky: rozmarín, tymián, koriander, pažítka | Podľa chuti | 
| Citrónová šťava | 1 čajová lyžička | 
| Čierne korenie | ½ čajovej lyžičky | 
| Špenát | 30 g | 
| Kukurica sladká | 40 g | 
| Obľúbená zelenina | Podľa chuti | 
| Sójová omáčka | 5 ml | 
Nie nadarmo ospevujeme našu novinku- NEMASO, pretože jej chuť i nutričný obsah si všetky naše chvály zaslúžia! Vyskúšajte to netradične, vyskúšajte to bez mäsa a striedmejšou cestou vďaka rastlinnej alternatíve mäsa od spoločnosti Nutrisco. Nemajte obavy o príjem bielkovín, pretože NEMASO ich ponúka naozaj doooosť a všetky len a len zo strukovinových zdrojov. K receptu pripájame i postup k vytvoreniu lahodného bylinkového dresingu, ktorý sa spoločne i s NEMASO možno stane neoddeliteľnou súčasťou Vášho receptáru.
1. NEMASO necháme na 5 minút namočené v cca 150 ml vody a následne ho dame na ďalších 5 až 7 minút variť, pričom si vodu osolíme.
2. Pripravíme si bylinkový dressing: čerstvé bylinky (rozmarín, tymián, koriander a pažítku) nakrájame na drobné kúsky, pridáme cesnak a zmiešame spoločne s bielym jogurtom.
3. K dresingu pridáme 5 ml olivového oleja a citrónovú/ limetkovú šťavu. Poriadne premiešame.
4. Bylinkový dip dochutíme morskou soľou a mletým čiernym korením. Opäť všetko premiešame.
5. Dresing napokon zmiešame s kukuricou a necháme odstáť, kým si pripravíme zbytok.
6. Tortillu dame na pár minút do rúry prepiecť a následne na ňu navrstvíme bylinkový dip a umytý špenát.
7. Nakrájame si cibuľku a opražíme ju na olivovom oleji.
8. Uvarené NEMASO precedíme, necháme trochu vychladnúť a pridáme na panvicu k cibuľke.
9. Rastlinnú náhradu mäsa aj spoločne s cibuľkou osmažíme na panvici cca 5 minút, pričom pridáme aj trochu sójovej omáčky a dochutíme soľou.
10. NEMASO pridáme na tortillu s dresingom a dozdobíme obľúbenou zeleninkou.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„S Vašimi produktami, službami a zákazníckym prístupom som veľmi spokojná, preto Vás priebežne odporúčam aj ďalším potenciálnym zákazníkom - rodine, známym. Tí ktorí už cez Váš obchod nakúpili, sú tiež spokojní. Takže Vás budem odporúčať naďalej a ďakujem za spoluprácu.“
Adriana Kiripolská
