Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Bez týchto horúcich nápojov si nemožno predstaviť kúzlo Vianoc

Bez týchto horúcich nápojov si nemožno predstaviť kúzlo Vianoc

Ktorý horúci nápoj sa Vám spája so zimným a vianočným obdobím? Spoločne strávené chvíle s milovanými majú vďaka vianočným tradíciám ešte väčšie čaro a príprava vianočného punču, vareného vína, či horúceho čaju sú jednoznačne obľúbené tradície, ktoré nemožno z Vianoc vynechať. Patria tieto horúce potešenia medzi Vašu vianočnú rutinu? Stihli ste už doma tento rok niektorý z nich pripraviť?

Bez punču nemôžu byť Vianoce

Dá sa vôbec predstaviť si Vianoce bez punču? Každý, kto neochutnal vianočný punč, nevie o čo prichádza, pretože punč je neodmysliteľnou klasikou, bez ktorej si Vianoce prosto nemožno naplno vychutnať v tej pravej, nefalšovanej, vianočnej nálade. Každoročný punč na vianočných trhoch je prosto súčasťou vianočnej atmosféry. Ak ste milovníkom Vianoc, tak sú vianočné trhy pre Vás každoročnou zastávkou, avšak výnimočný punč môže rozvoňať kúzlo Vianoc i priamo u Vás doma. Vyskúšali ste už spríjemniť svoj recept na punč kúskami ovocia alebo zázvoru? Ak nie, tieto Vianoce sú ten pravý čas, aby ste vyskúšali ovocný vianočný punč!

Čaj je hrejivým potešením pre telo i dušu

Predstavte si celodenný relax pod dekou pri čítaní obľúbenej knihy. Vonku sneží a Vy v teple domova, pri svetlách vianočného stromčeka a smiechu svojej rodinky oddychujete pri knihe a užívate si atmosféru pohody, pokoja a lásky, ktorú so sebou Vianoce každý rok prinášajú k Vám domov. Ku dokonalosti chýba už len šálka horúceho čaju. Pri tomto skvelom nápade nemožno ani sekundu váhať! Predstava, ktorú sme si práve opísali, nemusí zostať len pri dokonalom obrázku v mysli, môžete ho kedykoľvek premeniť na dokonalú skutočnosť! Stavte na klasiku a pripravte sebe i milovaným svoj obľúbený čaj alebo dajte šancu novým výzvam a vyskúšajte čaj, ktorý je pre Vás novinkou. Čajovou výzvou, ktorú Vám odporúčame je 100% jemne mletý, BIO Japonský čaj Matcha, ktorý je naozaj zaujímavý v kombinácii s limetkou a medom, prípadne s bázovým sirupom. Aká vôňa / príchuť pripomína Vianoce Vám? Našim vianočným tipom je ovocný jablkovo škoricový čaj od Agrokarpaty, ktorý nádherne rozvonia u Vás doma Vianoce, zahreje Vaše telo a poteší dušu. Na záver nemožno nespomenúť milovaný zázvorový čaj, ktorý je počas zimy prosto nápoj, bez ktorého to nie je to pravé.

Varené víno pri štedrovečernom stole

Štedrá večera sa nikdy nemôže zaobísť bez vareného vínka. Jednoduchý a klasický nápoj, ktorý dodá vianočnej večeri to pravé čaro a chuť Vianoc. Príprava vínka krásne rozvonia celú kuchyňu spoločne i s pridanou škoricou a klinčekmi. Našim osvedčeným tipom je pomocník pri dochucovaní vareného vína, ktorým je instantná koreniaca zmes od výrobcu DNM. Zmes najviac zvýrazní chuť ovocného, ale nie príliš sladkého vína, ideálne napríklad Merlot Cabernet Sauvignon, ktorý nájdete na našom eshope a dokonca v BIO kvalite! Vďaka zmesi dostane horúci nápoj príjemnú korenisto sladkú chuť pripomínajúcu milované Vianoce.

Mlieko s kakaom pre sladké sny

Vianoce ako za našich detských čias? S týmto nápojom nastúpime na malý momentu do stroja času, ktorý nás vezme späť do čias, keď sme boli malí a nedočkaví za darčekmi a nevedeli v predvianočný večer od nadšenia zaspať. Kakao s horúcim mliekom je nostalgická spomienka na čarovné rodinné večery v detstve. Zaspomínajte si s kakaovým nápojom na detské časy a pridajte tak na vianočnej atmosfére.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Dakujem za rychle a bezproblemove dodanie objednavky.“

Samasova