Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Bublanina z kokosovej múky

Bublanina z kokosovej múky
Suroviny
Kokosová múka SUM BIO 100 g
Celozrnná múka Natural BIO 70 g
Kokosový cukor BIO 30 g
Kokosový olej 30 g
Plnotučné mlieko 300 ml
Vajíčka 3 kusy
Kypriaci prášok 1 čajová lyžička
Jahody 200 g
Broskyne 50 g
Steviola Fluid - tekuté sladidlo Podľa chuti
Vanilkový proteínový prášok 20 g
Hrudkovitý tvaroh 100 g
Škorica Podľa chuti

Vždy je ten správny čas na to, aby sme si trochu osladili život lahodným koláčikom a zamaškrtili si pri poobednej káve. Objavte skvelé zloženie a ešte lepšiu chuť kokosovej múky, ktorá tvorí základ nášho receptu na trošku zdravšiu bublaninu so šťavnatým ovocím. Pre recept sme vybrali sladučké jahody a kúsky broskýň, avšak výber ovocia je úplne v réžií Vašej fantázie a chutí.

Ako budeme postupovať

1. Roztopíme si kokosový olej.

2. Predohrejeme si rúru na 200 °.

3. Nakrájame si ovocie na drobné kúsky.

4. V miske zmiešame tri vajíčka, kokosovú aj celozrnnú múku, kokosový cukor, proteínový prášok, ktorý možno z receptu i vynechať a pridáme kokosový olej v tekutom stave.

5. Zmes pomaly miešame a postupne k nej prilievame mlieko.

6. Podľa potreby a chute pridáme tekuté sladidlo a škoricu.

7. Bublaninovú zmes zmiešame spoločne s nakrájaným ovocím a vylejeme na plech, ktorý je vystlaný papierom na pečenie.

8. Na vrch bublaniny pridávame polievkovou lyžičkou hrudkovitý tvaroh a kúsky ovocia.

9. Bublaninu pečemie cca 25-30 minút pri teplote 200 °.

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Minuly tyzden v piatok som si Vas objednala caje na nespavost s dorucenim do Londyna. Chcem podakovat za expresne odoslanie. Caje vcera dorazili a su vyborne. Este raz velka vdaka.“

Slovakova