Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaSuroviny | |
Kokosová múka SUM BIO | 100 g |
Celozrnná múka Natural BIO | 70 g |
Kokosový cukor BIO | 30 g |
Kokosový olej | 30 g |
Plnotučné mlieko | 300 ml |
Vajíčka | 3 kusy |
Kypriaci prášok | 1 čajová lyžička |
Jahody | 200 g |
Broskyne | 50 g |
Steviola Fluid - tekuté sladidlo | Podľa chuti |
Vanilkový proteínový prášok | 20 g |
Hrudkovitý tvaroh | 100 g |
Škorica | Podľa chuti |
Vždy je ten správny čas na to, aby sme si trochu osladili život lahodným koláčikom a zamaškrtili si pri poobednej káve. Objavte skvelé zloženie a ešte lepšiu chuť kokosovej múky, ktorá tvorí základ nášho receptu na trošku zdravšiu bublaninu so šťavnatým ovocím. Pre recept sme vybrali sladučké jahody a kúsky broskýň, avšak výber ovocia je úplne v réžií Vašej fantázie a chutí.
1. Roztopíme si kokosový olej.
2. Predohrejeme si rúru na 200 °.
3. Nakrájame si ovocie na drobné kúsky.
4. V miske zmiešame tri vajíčka, kokosovú aj celozrnnú múku, kokosový cukor, proteínový prášok, ktorý možno z receptu i vynechať a pridáme kokosový olej v tekutom stave.
5. Zmes pomaly miešame a postupne k nej prilievame mlieko.
6. Podľa potreby a chute pridáme tekuté sladidlo a škoricu.
7. Bublaninovú zmes zmiešame spoločne s nakrájaným ovocím a vylejeme na plech, ktorý je vystlaný papierom na pečenie.
8. Na vrch bublaniny pridávame polievkovou lyžičkou hrudkovitý tvaroh a kúsky ovocia.
9. Bublaninu pečemie cca 25-30 minút pri teplote 200 °.