Biocare
Tel. objednávky
0 0,00 €
Vážení klienti, posledné zásielky pred Vianocami expedujeme 20.12.2024.
Medzi sviatkami expedujeme tovar priebežne, no iba zo skladových zásob. Zatvorené máme iba 2 dni: 23.12 a 31.12.2024.
Prajeme vám pokojné prežitie Vianoc a všetko dobré v Novom roku 2025.
Potraviny
Kozmetika a drogéria

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Vhodný na tortu či ako základ koláčov.

Suroviny
Vajíčka 6 ks
Indonézska vanilka 1/2 čl
Pšeničná grahamová múka 170 g
80% horká BIO čokoláda 100 g
Arašidový olej 100 ml
Trstinový cukor Dry Demerara 100 g
Kypriaci prášok do pečiva BIO 7 g

Postup:

Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP.
Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame.

Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ˚C, cca 45 minút.

Plnku zvolíme podľa chuti.

Dobrú chuť!

   


Odporučiť Biocare známemu

Napísali o nás

„Tovar som od vás prevzal a vyplatil. Ďakujem za expresné a kvalitné vybavenie mojej požiadavky. Prajem celému tímu BioCare.sk hodne úspechov v pracovnom i osobnom živote.“

Pavel Guga