Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dakujem Vam za expresne vybavenie.. Jedine slovo to vystihne, wauuu. Ste top. Dakujem Vam a budem sa tesit na balik od Vas.“
Ivona Roncakova
Vhodný na tortu či ako základ koláčov.
Suroviny | |
Vajíčka | 6 ks |
Indonézska vanilka | 1/2 čl |
Pšeničná grahamová múka | 170 g |
80% horká BIO čokoláda | 100 g |
Arašidový olej | 100 ml |
Trstinový cukor Dry Demerara | 100 g |
Kypriaci prášok do pečiva BIO | 7 g |
Postup:
Vajíčka oddelíme a najprv vymiešame žĺtka spolu s kokosovým cukrom do peny. Rozpustíme si čokoládu, postupne pridávame a šľaháme. Následne olej, vodu, potom múku zmiešame s PDP.
Bielka vyšľaháme osobitne a zľahka vmiešame.
Zvolenú formu vymažeme, vysypeme a pečieme pri teplote 180 ˚C, cca 45 minút.
Plnku zvolíme podľa chuti.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dakujem Vam za expresne vybavenie.. Jedine slovo to vystihne, wauuu. Ste top. Dakujem Vam a budem sa tesit na balik od Vas.“
Ivona Roncakova