Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
RegistráciaPotrebujeme | |
Veľká cibuľa | 1 ks |
Dijonska horčica | 1 PL |
Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL |
Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL |
Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) |
Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl |
Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL |
Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky |
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.