Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Dakujem pekne za velmi rychlo vybavenu objednavku, ktora dosla v top stave. Vsetko precizne zabalene, som maximalne spokojna a dakujem krasne aj za mily darcek, ktory potesil, kedze som ho necakala :) Prajem Vam pekny den a vela spokojnych zakaznikov.“
Zuzana Vasilikova
 
            
| Potrebujeme | |
| Veľká cibuľa | 1 ks | 
| Dijonska horčica | 1 PL | 
| Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL | 
| Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL | 
| Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) | 
| Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl | 
| Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL | 
| Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky | 
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Dakujem pekne za velmi rychlo vybavenu objednavku, ktora dosla v top stave. Vsetko precizne zabalene, som maximalne spokojna a dakujem krasne aj za mily darcek, ktory potesil, kedze som ho necakala :) Prajem Vam pekny den a vela spokojnych zakaznikov.“
Zuzana Vasilikova
