Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Konečne som našla stránku, kde nájdem fakt všetko čo potrebujem a nemusím strácať čas tým, že sa budem trepať do obchodu kde aj tak polku veci čo potrebujem nenájdem. A kdeže mám veľa alergii a intolerancii naozaj tu nájdem aj mlsky, ktore mi neublizia. Naozaj ste super a určite budem vaše služby využívať naďalej.“
Nikol
Potrebujeme | |
Veľká cibuľa | 1 ks |
Dijonska horčica | 1 PL |
Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL |
Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL |
Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) |
Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl |
Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL |
Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky |
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Konečne som našla stránku, kde nájdem fakt všetko čo potrebujem a nemusím strácať čas tým, že sa budem trepať do obchodu kde aj tak polku veci čo potrebujem nenájdem. A kdeže mám veľa alergii a intolerancii naozaj tu nájdem aj mlsky, ktore mi neublizia. Naozaj ste super a určite budem vaše služby využívať naďalej.“
Nikol