Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová
Potrebujeme | |
Veľká cibuľa | 1 ks |
Dijonska horčica | 1 PL |
Plnotučná horčica s fruktózou | 1 PL |
Kremžská horčica s fruktózou | 1 PL |
Biele mleté korenie | štipka (podľa chuti) |
Ocot Balsamico di Modeno | 1/2 čl |
Ghí prepustené - topené maslo | 1 PL |
Tmavé pivo bez cukru | podľa požadovanej hustoty omáčky |
Postup:
Cibuľu si nakrájame na drobné kúsky a opražíme na masle. Pridáme zvyšok surovín, chvíľku povaríme a rozmixujeme ponorným mixérom do hladka.
Piva pridáme toľko, akú chceme omáčku hustú/riedku.
Podávame napr. k šťavnatému steaku.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová