Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Bol som príjemne prekvapený rýchlosťou, akou to bolo celé vybavené i e-mailom s podacím číslo. Vaša služba bola priam fantastická.“
Ľubomír
Suroviny | |
Hladká špaldová múka | 2x 250 ml hrnček |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
Brezový cukor | 3/4 hrnčeka |
Slnečnicový olej | 1/2 hrnčeka |
Rastlinné mlieko | 250 ml /1 hrnček |
Vanilka | 1/2 ČL |
Na vrch múčnika | |
Nastrúhané jablká | 5-6 ks |
Na posypanie | |
Škorica | 1 PL |
Brezový cukor | 2 PL |
Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame.
Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom.
Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút.
Poznámka: Hrnček má objem 250 ml.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Bol som príjemne prekvapený rýchlosťou, akou to bolo celé vybavené i e-mailom s podacím číslo. Vaša služba bola priam fantastická.“
Ľubomír