Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová
Suroviny | |
Hladká špaldová múka | 2x 250 ml hrnček |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
Brezový cukor | 3/4 hrnčeka |
Slnečnicový olej | 1/2 hrnčeka |
Rastlinné mlieko | 250 ml /1 hrnček |
Vanilka | 1/2 ČL |
Na vrch múčnika | |
Nastrúhané jablká | 5-6 ks |
Na posypanie | |
Škorica | 1 PL |
Brezový cukor | 2 PL |
Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame.
Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom.
Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút.
Poznámka: Hrnček má objem 250 ml.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Chcem sa len poďakovať za objednávku, ktorá mi prišla a vlastne aj celkovo za všetky. Síce mi doma vždy chvíľu trvá, kým porozbaľujem všetky tie sáčky, ale cením si, že si dávate tak záležať na bezpečnej preprave zásielky :) Na balíčky od Vás sa vždy veľmi teším.“
Jana Guráňová