Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Práve teraz som obdržala zásielku produktov, ktoré som si u Vás objednala. Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za tovar a rýchle dodanie.“
Ivaničová
Suroviny | |
Hladká špaldová múka | 2x 250 ml hrnček |
Sóda bikarbóna | 1 ČL |
Brezový cukor | 3/4 hrnčeka |
Slnečnicový olej | 1/2 hrnčeka |
Rastlinné mlieko | 250 ml /1 hrnček |
Vanilka | 1/2 ČL |
Na vrch múčnika | |
Nastrúhané jablká | 5-6 ks |
Na posypanie | |
Škorica | 1 PL |
Brezový cukor | 2 PL |
Múku preosejeme, zmiešame so sódou bikarbónou, pridáme zvyšné suroviny a všetko spolu dobre vymiešame.
Na vrch cesta navrstvíme nastrúhané jabĺčka (bez vymačkania šťavy) a posypeme škoricovým cukrom.
Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180°C na cca 25-30 minút.
Poznámka: Hrnček má objem 250 ml.
Dobrú chuť!
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Práve teraz som obdržala zásielku produktov, ktoré som si u Vás objednala. Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za tovar a rýchle dodanie.“
Ivaničová