Nie ste na BioCare.sk ešte registrovaný? Zaregistrujte sa a nakupujte so zľavami.
Registrácia„Ďakujem za rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky. Balík som si dnes prevzal na pošte. Všetko je v poriadku. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.“
Milan Švider
 
            Kuracie závitky so slivkami a slaninovo-slivkovým pyré
| Suroviny na pyré | |
| BIO sušené slivky bez kôstky | 270 g | 
| Slanina | 50 g | 
| Mletá škorica | 1/2 čl | 
| Sójová omáčka Tamari | 1 PL | 
| Balsamico (di Modena) | 1 čl | 
| Voda | 500 ml | 
| Ostatné ingrediencie | |
| Ružová soľ | |
| Mleté, čierne korenie | |
| Sušená červená paprika (mletá) | |
| Sušený tymián | |
| GHÍ - prepustené maslo | 
Postup:
Kuracie prsia si naklepeme natenko, tak aby sa dali naplniť a stočiť do roliek. Posypeme ružovou soľou, čiernym korením a červenou paprikou. Všetko len s mierou! Do stredu vložíme slivku, plátok slaninky, stočíme a zviažeme potravinovým špagátom.
Takto si pripravíme potrebné množstvo roliek. Dáme piecť do rozpáleného masla (postačí 1 lyžica) - do zlatista. Počas pečenia odporúčam posypať sušeným tymiánom.
Pyré 
Do výpeku vložíme vopred namočené slivky (cca 2 hodiny), sprudka ich opečieme, pridáme kúsky slaniny, sójovú omáčku, vodu, balsamico a nakoniec škoricu. Necháme dusiť až kým slivky úplne nezmäknú.
Potom zmes rozmixujeme ponorným mixérom a podávame spolu so závitkami.
Dobrú chuť! 
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
Some text in the modal.
„Ďakujem za rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky. Balík som si dnes prevzal na pošte. Všetko je v poriadku. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.“
Milan Švider
